Cum se menține Oana Cuzino în formă? Află-i ritualurile de frumusețe

Ultima actualizare:

    Andreea Esca (foto: ProTV)
Andreea Esca (foto: ProTV)

Oana Cuzino este una dintre cele mai discrete prezențe din media autohtonă, fiind cunoscută pentru promovarea unui stil de viață sănătos și reușind să stea deoparte de orice scandal.

Cum se menține Oana atât de frumoasă și tonică? Respectă câteva reguli simple de alimentație și face sport. Nu vă speriați, nu e vorba de diete draconice sau ore întregi petrecute pe banda de alergare.

Cel mai important e să menținem un echilibru între ce mâncăm și ce activități fizice solicitante avem. ”Este important să nu mănânci în exces. Zahărul influenţează hormonul de creştere şi nu este indicat să îl consumăm mult. Trebuie să ne ascultăm corpul şi să îi dăm ceea ce ne cere. Dar când vedem că luăm în greutate, trebuie să luăm măsuri”, a explicat Oana la Acasă TV.

O altă regulă de la care nu se abate niciodată este ”fără fastfood”. Tocmai pentru că a absolvit Medicina, Oana știe ce efect au acele alimente asupra corpului.

În ceea ce privește sportul, vedeta de la ProTV are un program foarte scurt și simplu. ”Sar coarda zilnic şi sar pe trambulină. Este un bun efort cardio care ajută să scapi de ceva vinovăţii calorice, este forte amuzant şi stimulează simţul echilibrului. Fac mai întâi sport dimineaţa, cam 20 de minute maxim. De două ori pe săptămână merg la pilates”, a spus Oana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net