«Cumpăraţi ziarul zi de zi şi încercaţi-vă şansa la Clickmania! bingo»

Ultima actualizare:
Laurette s-a grăbit să bifeze numerele şi a făcut-o chiar  în maşina ei (Fotografii: Mihai Ionescu)
Laurette s-a grăbit să bifeze numerele şi a făcut-o chiar în maşina ei (Fotografii: Mihai Ionescu)

Cine crede că vedetele nu joacă bingo, se înşală amarnic. Nici nu a început bine Clickmania! bingo, că acestea şi-au şi cumpărat primele taloane. Fotomodelul de culoare Laurette Atindehou a făcut o vizită la redacţia Click! pentru a afla cum poate să intre în cursa pentru marile premii.

După ce a înţeles regulamentul concursului, Laurette (29 de ani) a scos ziarul din geantă şi a căutat pe tichetul ataşat numerele norocoase, afişate pe a doua pagină din Click!

A bifat pe rând toate numerele, însă de data aceasta nu a avut noroc să şi câştige. "Din păcate nu am câştigat, dar nu voi renunţa. E un joc foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să cumperi biletele şi să vezi dacă numerele publicate în fiecare zi în ziar se regăsesc şi pe talonul tău", a spus mulatra.Vedeta a recunoscut că nu a jucat un astfel de joc niciodată până acum, dar Clickmania! bingo i-a trezit interesul şi a făcut-o să cumpere ziarul nostru în fiecare zi.

Laurette s-a grăbit să bifeze numereleşi a făcut-o chiar în maşina ei


    Laurette s-a grăbit să bifeze numerele şi a făcut-o chiar  în maşina ei (Fotografii: Mihai Ionescu)
Laurette s-a grăbit să bifeze numerele şi a făcut-o chiar în maşina ei (Fotografii: Mihai Ionescu)

"Nu am jucat bingo niciodată până acum, dar mi se pare foarte interesant, mai ales că, aşa cum am mai spus, este şi un joc foarte uşor. Am să încep cu Clickmania! bingo şi sper să şi câştig până la urmă", a declarat fotomodelul.

Laurette a ţinut să le transmită un mesaj tuturor cititorilor Click!, pe care îi îndeamnă să nu rateze nici un număr al ziarului şi să aibă încredere în şansa lor de a câştiga la bingo. "Chiar dacă nu câştigaţi din prima, nu renunţaţi să jucaţi. Trebuie să aveţi încredere în norocul vostru şi, până la urmă, veţi lua unul dintre premii. Important este să cumpăraţi ziarul în fiecare zi şi să verificaţi numerele norocoase", a spus vedeta.

Concursul nostru a început vineri şi durează până la 1 noiembrie, premiile totale puse în joc fiind de 400.000 de lei. Nu rata şansa de a deveni milionar! Caută zilnic pe tichetul tău de concurs numerele norocoase din ziar, dar şi seriile câştigătoare.

Concursul te aşteaptă cu superpremii

1 Tichetele de concurs tip Bingo vor fi lipite în fiecare vineri pe suplimentul nostru, Click! TV, dar şi în revista Click! pentru femei. Totul, în perioada 27 septembrie - 1 noiembrie.

2 Tichetele sunt valabile de vineri până joia următoare inclusiv şi sunt colorate diferit pentru fiecare săptămână de concurs.

3 Se pot câştiga 121 de premii săptămânal, iar valoarea totală a premiilor este de 400.000 de lei. La extragerea finală, un norocos se va alege cu un autoturism.

4 Caută zilnic pe tichetul tău cele 9 numere care sunt publicate zilnic în ziar! Pe tichet, ai trei careuri, fiecare cu câte trei linii. Când ai bifat toate numerele de pe o linie, ai câştigat premiul de linie, în valoare de 500 de lei. Când ai bifat toate numerele dintr-un careu, ai câştigat premiul bingo, de 1.000 de lei.

5 Mai ai şi alte şanse de câştig. Zilnic, vor fi publicate în ziarul nostru câte 5 serii câştigătoare Click! Dacă tichetul tău are seria identică cu cea din ziar, este câştigător. Se poate câştiga cu seriile câştigătoare online: 2 premii a câte 200 lei. Trebuie ca tichetul tău să aibă seria identică cu cea de pe site-ul www.click.ro şi atunci este câştigător.

6 Ai completat o linie, un careu sau ai seria câştigătoare? Trebuie să suni la numerele de telefon 0318.603.425, 0318.603.426 sau 0318.603.427 (cu tarif normal), între orele 08.30 şi 17.00. Dacă ai câştigat la linie sau bingo, sună în ziua în care ai completat linia sau careul. Dacă ai serie câştigătoare, sună în ziua în care a apărut seria în ziar sau pe www.click.ro.

7 Nu uita de Extraşansa Clickmania! la Radio Kiss FM. Trebuie să înscri seria tichetului tău pe www.kissfm.ro şi poţi câştiga, de luni până vineri, premiul zilnic în valoare de 100 de euro pus la bătaie de Kiss FM, în direct, în fiecare dimineaţă la Cronica Cârcotaşilor.

8 N-ai câştigat cu un tichet? Nu-ţi pierde speranţa. Trimite-l pentru extragerea finală, care va aduce un mare premiu: un autoturism! Completează talonul şi trimite-l pe adresa OP 33, Căsuţa Poştală 14, cu menţiunea pe plic „Pentru concursul Clickmania bingo”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net