Dan Capatos: «Minune şi-a adus boxele ca să-mi strice emisiunea!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Război între două show-uri mondene cu greutate. Manelistul Adrian Minune şi-a adus boxele de acasă, punând de o nuntă în studioul Cancan TV de la Kanal D, despărţit doar de un perete de „Show-ul păcătos" al lui Dan Capatos, de la Antena 1, bruiat la maximum de manele.

Se încinge lupta între emisiunile vecine şi concurente „Un show păcătos" (Antena 1) şi „Cancan TV" (Kanal D).

Mult mai mici în audiovizual, cel puţin ca „vârstă", cei de la Cancan TV i-au aruncat mănuşa, miercuri seară, liderului până în acest moment în materie de mondenităţi, pe tronsonul orar de noapte, Dan Capatos de la Antena 1.

simeon stalpnicul png

Maneliştii Adrian Minune şi Florin Salam au adus "artileria" de acasă, adică boxele cu care se deplasează la nunţi, şi au pus de o cântare live în studioul Kanal D, despărţit doar de un perete de cel de la „Un show păcătos". Invitata lui Capatos, Bianca Drăguşanu, abia îşi mai găsea cuvintele pe manelele ce răzbăteau prin zid.

„Cei de la Kanal D susţin că peretele e antifonat pe partea lor. Dacă ar fi fost aşa, nu se mai auzea nimic. La Cancan TV lucrează fosta mea echipă şi am aflat că Minune a venit cu boxele de acasă ca să ne bruieze emisia. Sunetul din platou nu are nici o legătură cu ce se aude la tv. Le mulţumesc telespectatorilor mei că mi-au ascultat sfatul să mute pentru câteva minute şi la concurenţă. Aşa au ajuns şi ei de pe locul 4 pe locul 2 la audienţă", a declarat Capatos pentru Click!

Bianca, rating de 2,8

Miercuri seară, Bianca Drăguşanu s-a certat din nou cu fostul iubit, Cătălin Botezatu la „Un show păcătos". Chiar şi bruiată de manelele lui Minune, emisiunea lui Capatos a fost lider cu un rating de 2,8.

simeon stalpnicul png

Adrian, rating de 1,8

Adrian Minune a reuşit şi el să aducă în premieră emisiunea de la Kanal D în coasta lui Capatos. „Cancan TV" s-a situat pe poziţia a doua cu un rating de 1,8, bătând Pro TV.

simeon stalpnicul png

Între studiouri sunt doar 100 de paşi!

simeon stalpnicul png

Aici e intrarea la Antena 2!

„Un show păcătos", emisiunea lui Dan Capatos, se difuzează în prezent din studiourile Antenei 2, situate într-unul din Pavilioanele Centrului Comercial Romexpo.

Aici e intrarea la Kanal D!

Emisiunea concurentă „Cancan TV" se difuzează din studiourile Kanal D, aflate în acelaşi pavilion cu cel al Antenei 2. Între cele două intrări nu sunt decât o sută de paşi.

image
image
image
image
image
image
tarif gigacalorie incalzire 1024x590 webp
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg