Daniela Crudu, dată afară de la Antena 1

Vedeta recunoaşte că a primit bani de la celebrul afacerist, însă neagă cu vehemenţă faptul că ar fi încercat să mituiască echipa emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani" (Antena 1). Totuşi, şefii ei nu au trecut cu vederea acest lucru şi au recurs la măsuri drastice: au suspuendat-o, iar luni, când emisiunea va reveni din vacanţă, o vor concedia oficial.

Înainte să afle teribila veste, Crudu se jura că nu i-a mituit pe Răzvan şi pe producătoarea show-ului cu banii primiţi de la Leo.

„Nu îmi vine să cred ce a putut să spună. Nu am dat niciodată bani, nici producătoarei, nici lui Răzvan, nimănui. E adevărat că m-am văzut cu Leo. Mi-a spus la telefon că nu vrea decât să îşi facă publicitate pe spatele meu şi că se va folosi şi de banii pe care mi i-a dat cadou de Moş Nicolae. Dar de aici şi până la a spune acele minciuni mi se pare de necrezut", ne-a declarat Daniela.

„Nu îmi vine să cred ce se întâmplă cu mine. Echipa de la emisiune m-a ajutat mereu, iar ei nu s-au băgat niciodată în vreun lucru murdar. Faptul că târăşte nişte oameni care nu au nici o vină, în tot acest scandal, mi se pare josnic. Ce bărbat este dacă face aşa ceva?”, ne-a mai spus Daniela.

Leo de la Strehaia neagă că ar fi avut o relaţie cu Daniela şi o roagă să doneze banii.

„A venit la mine acasă, dar nu a fost nimic între noi. Au rămas la ea 400 de milioane de lei. Dacă îi va dona, consider că suntem chit", a declarat Leo la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Kanal D.

Citeşte şi:

Leo de la Strehaia, fraierit de Crudu cu 10.000 de euro: „O trec la pierderi”

Daniela Crudu umblă cu Leo de la Strehaia? Vezi ce zice soră-sa!

INCENDIAR! Cum şi-a pierdut virginitatea Daniela Crudu?

cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
cub puya tudor chirilă png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
trenul regal jpg
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg