Dans, muzică, gimnastică la bară şi striptease, la «Românii au talent» - FOTO

Imagini de la concursul "Românii au talent" (foto: Mediafax)
Imagini de la concursul "Românii au talent" (foto: Mediafax)

Trupe care au abordat diferite stiluri de dans, interpreţi de muzică uşoară şi de operă, jongleri, un magician, dar şi o gimnastă la bară şi un dansator de striptease au fermecat juriul şi publicul, joi seară, la show-ul "Românii au talent", care va fi difuzat pe Pro TV la începutul anului viitor.

Într-un decor spectaculos, cel din sala mare a Operei Naţionale Bucureşti, s-a filmat cel de-al patrulea show din Bucureşti al emisiunii "Românii au talent", care va fi difuzată de Pro TV la începutul anului viitor, scrie Mediafax.

După ce au cucerit întreaga ţară, show-urile "Românii au talent" au ajuns miercuri şi în Bucureşti. A fost ultima şansă a românilor de a-şi susţine şi de a-şi vedea eroii în cadrul celor patru show-uri, organizate miercuri şi joi, la Opera Naţională Bucureşti, şi care au adunat mii de oameni.

Astfel, joi seară, la ultimul show organizat la Bucureşti pentru "Românii au talent", scena Operei Naţionale a fost "încinsă" de câteva reprezentaţii spectaculoase. Din cei 20 de candidaţi la marele premiu al emisiunii, în valoare de 120.000 de euro, doar nouă au reuşit să treacă de selecţie în urma voturilor juriului format din Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre.

Show-ul a început în jurul orei 19.00 cu reprezentaţiile baletului coordonat de Edi Stancu. După ce publicul a fost dezmorţit în urma provocatoarelor ritmuri de dans ale baletului, a venit rândul celor 20 de concurenţi - tineri, oameni maturi sau trupe - să-şi demonstreze talentul.

"O să avem pretenţii mari de la concurenţi. Sperăm să descoperim talente reale. Este un premiu mare în joc şi sperăm că omul care va câştiga acest concurs va deveni un star", a spus Mihai Petre.

Imagini de la concursul "Românii au talent" (foto: Mediafax)
Imagini de la concursul "Românii au talent" (foto: Mediafax)

De altfel, competiţia s-a dovedit a fi una cu multe surprize şi foarte fierbinte, după cum a anticipat şi Andi Moisescu în debutul show-ului.

Trupe care au abordat diferite stiluri de dans, persoane care au interpretat piese compuse de ele sau melodii celebre, muzică uşoară sau chiar operă, concurenţi care au făcut jonglerii cu două mingi, un magician, un dansator care asocia stepul cu percuţia, un interpret la teramin, dar şi o gimnastă la bară şi un dansator de striptease au făcut unele dintre cele mai reuşite momente artistice, apreciate atât de juriu, cât şi de public. Vârsta nu a avut limite, în competiţie concurând copii, tineri şi persoane mature. Totodată, pe scena Operei au urcat de la şomeri până la avocaţi, DJ, consilieri juridici şi asistente medicale.

Reprezentaţiile concurenţilor au fost ajutate, în momente cheie, şi de intervenţiile celor doi prezentatori ai show-ului "Românii au talent", Smiley şi Pavel Bartoş, care au fost întâmpinaţi de către public cu ropote de aplauze la fiecare apariţie pe scenă.

Printre cei care au reuşit să se califice în etapa următoare a competiţiei s-a numărat şi un avocat, care a cântat operă. Prestaţia lui a atras nenumărate aplauze atât din partea publicului, cât şi a juriului. "Este pentru prima dată când reuşesc să cânt pe scena Operei Române, unde au cântat maeştrii care m-au îndrumat", a spus avocatul, care i-a adus printre lacrimi un omagiu şi mamei sale.

Foarte apreciat a fost şi momentul artistic susţinut de doi gemeni, care "împreună au 64 de ani", după cum le-au explicat ei membrilor juriului. Cei doi au interpretat o piesă şi au dansat pe o coregrafie "Old School", momentul lor artistic fiind foarte gustat de Andi Moisescu, moderatorul emisiunii "Apropo TV" de la Pro TV afirmând că gemenii au un potenţial foarte mare. El chiar a glumit spunând că vrea să le producă primul lor videoclip şi să facă pentru "Apropo TV" un promo cu ei. Chiar şi incisivul jurat Mihai Petre a fost dezarmat de prestaţia gemenilor, spunând că, deşi nu i-a plăcut coregrafia lor, i-a plăcut foarte mult momentul lor artistic.

Şi o fată, al cărei nume de scenă a fost Felina, a reuşit să atragă multe aplauze din partea publicului, dar şi aprecierea juriului. Ea a executat un număr de gimnastică la bară, care a fost considerat ca având un grad sporit de dificultate, de către Mihai Petre. "În România când vorbim de gimnastică la bară şi de dans la bară, lumea se gândeşte într-o altă direcţie, dar ce ai făcut tu nu are nicio legătură cu aceste lucruri", a spus Mihai Petre, felicitând-o pe tânăra concurentă.

În următoarea etapă a competiţiei a reuşit să treacă, în urma votului juriului, şi un bărbat de 60 de ani, care a cântat colindul "Trei păstori" la un ferăstrău şi la teramin, un intrument muzical inedit care produce sunete în urma vibraţiilor produse de câmpurile magnetice.


    Imagini de la concursul
Imagini de la concursul

Pe de altă parte, o trupă de street dance, formată din patru tineri, a atras foarte multe aplauze din partea publicului, dar şi aprecieri nenumărate din partea juriului. Mai mult, temutul jurat Mihai Petre i-a felicitat şi le-a spus că au mari şanse să câştige premiul cel mare al competiţiei "Românii au talent", în valoare de 120.000 de euro.

Şi magicianul Verdini, un tânăr care s-a jucat "de-a v-aţi ascunselea" cu mai mulţi porumbei spre deliciul publicului, a reuşit să atragă aprecierea juriului şi să se califice în etapa următoare a competiţiei.

Imagini de la concursul "Românii au talent" (foto: Mediafax)
Imagini de la concursul "Românii au talent" (foto: Mediafax)

Ropote de aplauze a atras şi Bianca, o tânără de 25 de ani, cu o voce foarte puternică. Ea a atras şi admiraţia celor trei juraţi de la "Românii au talent", care au spus că Bianca este "o artistă în curs de a fi descoperită".

Show-ul "Românii au talent" de la Opera Naţională s-a încheiat într-un mod inedit, în momentul în care pe scenă şi-a făcut apariţia cel de-al 20-lea concurent, un dansator de striptease. Bărbatul în vârstă de 29 de ani nu s-a sfiit să mărturisească în faţa publicului că îi dedică Andrei dansul lui. În ciuda "eforturilor" lui artistice, dar şi a aprecierilor primite din partea femeilor din public, bărbatul nu a reuşit să intre în etapa următoare a competiţiei "Românii au talent". Totuşi, atât Andi Moisescu şi Mihai Petre, cât şi Andra au mărturisit că dansatorul de striptease arată foarte bine.

Spectacolul s-a încheiat într-un ton optimist, alături de dansatorul de striptease pe scenă urcând şi Smiley şi Pavel Bartoş, dar şi Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV şi soţul Andrei.

Emisiunea "Românii au talent", care va fi difuzată pe Pro TV la începutul anului viitor, are la bază formatul internaţional de succes "Got Talent".

oana zavoranu si sotul
cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub ravan popescu png
carina veghiu jpg
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg