Dansatorii de la Lord of The Dance, show de senzație la Sala Palatului!


    Lord of The dance
Lord of The dance

Dansatorii de la LORD OF THE DANCE le-au dovedit încă o dată bucureștenilor de ce show-ul lor este numit „o minune a lumii moderne".

Pe 14 martie 2014 au avut loc la București cele două reprezentații susținute de elevii lui Michael Flatley - Lord Of The Dance. Mii de spectatori au putut vedea și aplauda spectacolul ce este numit „o minune a lumii moderne".

Lord of The dance
Lord of The dance

Ce se întâmplă atunci când talentul întâlnește muzica? Ia naștere cel mai de succes show, care îi va lăsa muți de uimire pe toți cei ce îl vor viziona, îi va purta într-o lume plină de grandoare, dragoste, suspans și aventură și pe care lumea întreagă îl va numi: „show time extravaganza".

Odată cu stingerea luminii, și-a făcut simțită prezența atmosfera de poveste, ce s-a transformat într-una de coșmar atunci când și-a facut apariția pe scenă Don Dorcha - The Dark Lord alături de armata sa; un coșmar ce a devenit un vis frumos, The Lord Of The Dance reușind în cele din urma să îi învingă pe aceștia.

Lord of The dance
Lord of The dance

Una dintre cele mai celebre legende a fost povestită prin muzică, dans, precizie, lumini și efecte pirotehnice. Cei aproape 40 de dansatori au prezentat un spectacol perfect pe scena Sălii Palatului. Același Lord Of The Dance s-a luptat cu același Don Dorcha, pe alta muzică însă; muzica lui Ronan Hardiman a fost combinată cu câteva pasaje explozive de rock, făcând ca show-ul să fie și mai atractiv pentru cei aflați în sală.

Morrighan seducatoarea a încercat și de aceasta data să-l cucereasca pe Lord Of The Dance, dragostea acestuia pentru frumoasa și gratioasa sa iubită - Saoirse, fiind mult mai puternică decât atracția pentru ispita cea sexy și provocatoare. Lord Of The Dance a arătat că este foarte puternic atunci când a luptat împotriva lui Don Dorcha, dar și foarte blând și bun, atunci când i-a reparat în mod miraculos fluierul micuțului spiriduș, pe care cei răi i-l distruseseră.

Alert, energic și extrem de agresiv, Don Dorcha a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a răspândi răul și pentru a-și dovedi puterea, provocându-l pe tot parcursul show-ului pe Lord Of The Dance. La un moment dat părea că l-a și învins. Dar cu ultimele puteri ale lui Little Spirit - micuțul spiriduș ce călătorește în timp pentru a-l ajuta pe Lord Of The Dance și poporul său, răul a fost înlăturat și poporul a fost eliberat.

La spectacol a fost prezent și Stefan Orheanu, micuțul ce a ajuns în semifinalele de la ‚Dansez Pentru Tine' dansând step, ca și idolul său - Michael Flatley. Acesta a urmărit cuminte show-ul, iar la sfârșitul reprezentației, când sala se eliberase, a urcat pe scenă alături de toți dansatorii din trupă și i-a impresionat cu dansul său. Aceștia au aplaudat, l-au încurajat, i-au spus că este foarte talentat și i-au urat succes, acesta urmând să concureze la câteva competiții foarte importante.

„Un spectacol extraordinar, nu-mi inchipuiam că poate să fie așa frumos. Abia aștept să vină, din nou, în România. O să-mi iau bilet la toate reprezentațiile, nu mă pot satura să-i văd. Sunt geniali! Parcă pluteau în aer. Și cu ce precizie dansau!" spunea încântat un spectator la ieșirea din sală...

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
shakira frauda gettyimages 492044333 jpeg
imelda staunton netflix jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg