Dat afară din casă de George Copos, Dan Ioan Popescu nu rămâne pe drumuri

simeon stalpnicul png

Finanţatorul Rapidului, George Copos, are mână liberă de la judecători să îl dea afară din apartamentul său pe fostul ministru al Industriilor, Dan Ioan Popescu. Cei doi s-au târât prin tribunale pentru un apartament luxos situat în buricul târgului, în Piaţa Victoriei, vizavi de guvern.

Este bătut în cuie! Dan Ioan Popescu trebuie să părăsească în cel mai scurt timp apartamentul pe care îl deţine în Piaţa Victoriei. Instanţa a decis să-i dea câştig de cauză lui Copos care deţine drepturile litigioase asupra mai multor spaţii situate într-un bloc din preajma Palatului Victoria, inclusiv asupra apartamentului în care stă fostul ministru PSD.

Stupefiat, Dan Ioan Popescu spune că el a cumpărat casa cu acte în regulă de la o firmă a afaceristului Paul Opriş, fostul patron al Tele 7abc, în urmă cu aproape zece ani.

Din acest bloc va fi dat afară fostul demnitar Dan Ioan Popescu

"Eu am fost cumpărător de bună credinţă şi am şi plătit un preţ mai mult decât ridicat pentru spaţiul respectiv, 800 de milioane de lei vechi în acel an", susţine Dan Ioan Popescu.

Cu decizia judecătorească în mână, George Copos a cerut deja executarea silită a lui Dan Ioan Popescu. Fostul ministru al industriilor nu mai poate decât să-şi mute lucrurile în celelalte proprietăţi de lux pe care le deţine în Bucureşti sau să apeleze, iar la instanţă ca să conteste executarea. De asemenea, acesta i-ar fi putut cere banii înapoi vânzătorului, dacă Opriş n-ar fi decedat între timp.

Mai are patru apartamente şi o casă la Azuga

Dan Ioan Popescu nu rămâne însă pe drumuri. Conform ultimei sale declaraţii de avere depusă pe data de 1 decembrie 2008, în calitatea sa de deputat acesta este proprietarul a încă 4 apartamente situate în Bucureşti, precum şi a unei case de vacanţă la Azuga.

Apartamentul din zona Arcului de Trimuf, situat pe strada Uruguay nr. 12, într-un bloc particular a constituit subiectul unui scandal de presă în 2005. La vremea respectivă presa a scris că Popescu şi soţia sa deţin de fapt patru apartamente în imobil şi nu doar unul cum figura în declaraţia de avere.

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg