Dau 5.000 de euro să-şi revadă leii

simeon stalpnicul png

Măcinaţi de dorul "prietenilor" lor, Stelian şi Lucian au pus la punct toate detaliile unei călătorii în Africa de Sud ca să-şi revadă leuţii. Deşi s-au despărţit la sfârşitul anului trecut de felinele pe care le-au crescut, în luna octombrie cei doi tineri vor să le facă o vizită surpriză lui Paco şi Rici în sanctuarul Lionsrock.

Nimic nu e prea mult mult pentru "copiii lor". Nici cei 8.000 de kilometri care îi despart, distanţa România-Africa de Sud, şi nici măcar 5.000 de euro, atât cât îi costă pe cei doi tineri aventura în sălbăticie.

Stelian şi Lucian au plănuit deja o călătorie de revedere, deşi nici bine nu au apucat să se obişnuiască fără leii lor.

"Nu e zi fără să nu mă gândesc la Paco. Un astfel de animal îţi face sufletul praf, mai ales acum când văd cuşca goală", ne-a spus Stelian care s-a bucurat de compania leului în curtea casei sale din Sălăjan. La fel de afectat de plecarea "prietenului" lui este şi Lucian.

Tânărul de 27 de ani a planificat chiar înainte ca Rici să fie luat de la Urziceni un drum în savană.

Stelian şi Paco au fost nedespărţiţi timp de un an şi jumătate

simeon stalpnicul png

"Mi-e foarte dor de leuţul meu.Am trimis şi e-mailuri celor din rezervaţie, dar n-am primit nici un răspuns. M-am hotărât şi am luat bilete de avion ca să-l revăd. Doar zborul costă 1.200 de euro de persoană, dar probabil că vor mai fi şi alte cheltuieli", ne-a povestit Lucian.

Cei doi vor zbura împreună până la Johannesburg, iar de acolo vor închiria o maşină care să-i ducă în savana africană. Emoţionanta călătorie îi va costa aproximativ 5.000 de euro.

Citeşte şi:«Am crescut doi pui de leu în apartament»Patru lei crescuţi ilegal în România au fost transferaţi în Africa de SudPresa italiană scrie despre un român care a crescut un leu în curte FOTOLeul Paco, din Sălăjan, în Africa de Sud

Rezervaţia are 1.250 de hectare

Situat în Africa de Sud, la 8.000 km distanţă de România, sanctuarul, care este acum noua casă a felinelor, se întinde pe 1.250 de hectare.

simeon stalpnicul png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Muntii Orastiei Cetati dacice  Foto Daniel Guță (2) JPG
DSC 4775 JPG
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg