Dayro a dat ţeapă Timişoarei

Ultima actualizare:

„Oferta noastră a fost corectă, iar introducerea într-o licitaţie fantomatică ne expunea unui risc pe care eu nu l-am acceptat", a anunţat Marian Iancu.

Dacă finanţatorului de pe Bega Dayro îi mărturisise că şi-ar dori să evolueze în culorile lui Poli, realitatea a fost cu totul alta, fotbalistul de 24 de ani jucând teatru pentru a-l determina pe Gigi Becali să îi dea drumul în Columbia la Once Caldas.

Astfel, cu avionul plătit de timişoreni, Moreno a venit în România şi le-a solicitat oficialilor de pe Bega un salariu de 300.000 de euro anual, special pentru a sista negocierile, lucru care s-a şi întâmplat.

Cum columbianul s-a întors ieri în ţara natală, steliştii sunt hotărâţi să ceară suspendarea acestuia până la finalul înţelegerii din cauza faptului că Dayro nu s-a prezentat la reunirea şi antrenamentele echipei.

„Nu e corect cum a procedat pentru că el ştia ce poate obţine de la Timişoara, nu mi-a zis nimic iniţial despre ce îi oferă Caldas. În momentul în care am aflat, i-am strîns mâna şi i-am spus că nu mă mai interesează transferul", a explicat şi impresarul Daniel Stanciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net