De ce i-a dat Andreea Bălan papucii lui Keo: «E penibil să ceri pe cineva de nevastă după zece ani»

Andreea Bălan Keo jpeg
Andreea Bălan-Keo

A vrut o familie, iar această dorinţă a costat-o relaţia cu Keo. Andreea Bălan nu a reuşit să-l convingă pe cântăreţ să o ia de soţie şi să-i facă un copil, aşa că a decis ca cei doi să meargă de acum încolo pe drumuri separate. Abia s-au mutat împreună, iar cântăreaţa a anunţat că vor locui deocamdată în aceeaşi vilă în care au investit amândoi. 

Andreea Bălan şi Keo se iubeau de nouă ani când artista a decis să pună punct relaţiei. Hotărâtă să-şi întemeieze o familie alături de bărbatul pe care îl vedea şi tatăl copiilor ei, Andreea Bălan a discutat în ultimele lui pe marginea acestui subiect cu Keo. Cum cei doi nu au ajuns la niciun numitor comun, artista i-a dat papucii. 

simeon stalpnicul png

"Dacă nu mai eşti pe acelaşi drum cu omul de lângă tine, viaţa te pune în astfel de ipostaze. În acest moment eu şi Keo avem dorinţe diferite. Eu vreau să trecem şi la următorul nivel după nouă ani de relaţie şi să-mi întemeiez o familie, iar el mi-a spus că nu-şi doreşte acest lucru.

Am hotărât să luăm o pauză, să ne limpezim minţile. Vom colabora în continuare pe plan profesional, pentru că o parte din succesul meu i se datorează lui Keo", a spus Andreea Bălan la emisiunea "Acces Direct" .

Solista a părut deranjată că fostul ei iubit nu a cerut-o până acum în căsătorie.

"Este penibil să ceri pe cineva de nevastă după zece ani. Aşa cum mergem la grădiniţă la o anumită vârstă, la şcoală, la 7 ani, aşa ar trebui să fie şi cu căsătoria. Dacă timpul ăla a trecut, lucrurile nu prea au valoare. Nu am avut niciodată o păpuşă Barbie.

Zilele trecute am intrat într-un magazin şi am pus mână pe o păpusă. M-am întrebat cât costă. Era 60 de lei. Am zis că pot să-mi cumpăr zece păpuşi. Apoi, m-am gândit că nu mai am ce să fac cu ele acum, la vârsta mea. Trebuia să le am la zece ani", a spus dezamăgită solista la Antena 1. 

Recent cei doi s-au mutat împreună într-o superbă vilă şi vor locui în aceeaşi casă şi după despărţire.

"De la început, probabil ca să ne protejăm, pentru că nu eram căsătoriţi, el a decis să construm un duplex. Aşadar, nu este o problemă situaţia locativă. Mie îmi place acolo, la curte, fac plajă", a mai spus Andreea Bălan.

În replică, Keo a susţinut că decizia de separare îi aparţine aproape în totalitate cântăreţei. El a recunoscut că nu se simte pregătit nici după aproape nouă ani de relaţie să facă pasul următor şi nici să aibă un copil în viitorul atât de apropiat.

"Consider că un copil este o mare responsabilitate. Până acum m-am ocupat de finalizarea lucrărilor la vilă şi de muncitori şi vreau puţină linişte", a spus Keo într-o intervenţie telefonică la Antena 1. 

EXCLUSIV Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit! Ce spune cântăreţul despre motivele separării

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg