Declaraţia oficială a Valentinei Pelinel, după ce Boureanu a anunţat divorţul dintre ei

Ultima actualizare:

    Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel
Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel

La scurt timp după ce Cristian Boureanu a anunţat prin intermediul paginii personale de Facebook că divorţează de Valentina Pelinel, aceasta din urmă a ales să explice situaţia tot prin intermediul reţelei de socializare. 

«Dragii mei prieteni,

Eu si Cristi am hotarat sa divortam, asa cum deja ati fost anuntati de el, care a depus actele. Eu sunt plecata din tara de aproape 4 luni si imi doresc sa petrec mai mult timp in America.

Apreciez intelegerea voastra vis-a-vis de situatia noastra si a faptului ca nu doresc sa fac alte comentarii despre viata noastra personala. Raman fidela aceluiasi principiu de discretie ca pana acum.

Va multumesc!», a scris ea pe Facebook.

«Nu am ce să comentez şi îmi cer scuze, dar voi ieşi din emisiune. Sunt pe stradă în momentul de faţă. Ce am avut de comentat am comentat pe pagina de Facebook şi o să vă rog să nu vă supăraţi pe mine. Am vorbit cu foarte multă lume, am avut acelaşi mesaj pentru toţi. Tot ceea ce am avut de spus, am spus pe pagina de Facebook», a spus, pe de altă parte, Cristian Boureanu, la Acces Direct.

image
image
image
image
image
image
Popice Bacău (4) jpg
9469179mac jpg
craig evans tatuaje iepuri cartea recordurilor instagram jpg
Somn - bărbat care doarme FOTO Shutterstock
lidl pexels jpg
arbore de cacao foto jpg
primul telefon graham bell jpg
Antarctica (Shutterstock) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net