Defecţiune la metrou: Timp de trei ore nu s-a circulat între Timpuri Noi şi Nicolae Grigorescu

UPDATE Ora 13.25 Reprezentanţii Enel Distribuţie Muntenia au declarat, citaţi de Mediafax, că incidentul de la metrou a fost cauzat de o defecţiune la cablurile electrice subterane care alimentează trenurile, aflate la punctual de delimitare între instalaţiile electrice ale Enel şi ale Metrorex. În prezent, echipele Enel încearcă să stabilească cu exactitate dacă defecţiunea s-a produs în instalaţiile proprii sau în cele ale companiei Metrorex.

UPDATE 9.30 Metrorex a reluat traficul garniturilor de cătători pe tronsonul Timpuri Noi - Nicolae Grigorescu.

"Au fost probleme la substaţia de la Mihai Bravu, neputând fi alimentate reţelele de tensiune. Circulaţia a fost oprită de la ora 6.30, însă am reluat alimentarea pe medie tensiune", a spus Udrişte.

Circulaţia metroului este blocată între staţiile Timpuri Noi şi Nicolae Grigorescu de la ora 6,30, din cauza căderii substaţiei de alimentare electrică în zona staţiei Mihai Bravu.

„În acest moment se lucrează şi apoi vom afla care a fost exact problema. Sunt probleme deosebite şi se lucrează cu greu. De asemenea, nicio garnitură nu a fost blocată între staţii", a declarat Gheorghe Udrişte, director Metrorex.

Deocamdată nu se ştie în cât timp va fi reparată defecţiunea. Incidentul pare să se fi produs din cauza unei probleme apărute la sistemul de alimentare cu energie electrică din substaţia de alimentare Mihai Bravu.

cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
celine dion jpeg
cub lia bugnar png
cub andrele png
cub Andreea Perju png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png