Descoperă culisele serialului «Narcisa sălbatică» VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Protagonista serialului de la Antena 1, Alina Puşcaş, este acuzată de crimă de către invitata specială Ilinca Vandici, care joacă rolul unui procuror criminalist cu tupeu. O vizită de după-amiază pe platouri la „Narcisa sălbatică“ se lasă cu multe duble trase din cauza oboselii actorilor.

Filmările de interior pentru telenovela de la ­Antena 1, difuzată de luni până joi, de la ora 22.00, au loc într-o hală din parcul labirintic Semănătoarea.

Alina Puşcaş, interpreta Narcisei, are parte de o secvenţă solicitantă, în care trebuie să se enerveze (atât de mult încât se înroşeşte la faţă) şi să „sară la bătaie" la Angela Istrate, un procuror criminalist interpretat de Ilinca Vandici, aflată la debutul în actorie.

Avocatul Tudor (Gabriel Duţu) şi procurorul Angela Istrate (Ilinca Vandici)

simeon stalpnicul png

Filmările încep cu o repetiţie şi cu indicaţii din partea regizorului Mihai Bauman, a cărui voce se aude pe platou în difuzoare, de undeva de deasupra. Pe lângă Alina (îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de stofă şi o bluză simplă) şi Ilinca, alţi doi actori sunt implicaţi în secvenţă: Gabriel Duţu şi Cecilia Bârbora.

Primul este interpretul avocatului Tudor, iar cea de-a doua îi dă viaţă secretarei Ecaterina, a cărei singură treabă în această scenă este de a o prezenta Narcisei pe procuroare.

Înainte de toate, actorii trebuie să ştie exact locurile din care să-şi rostească replicile, pentru a fi prinşi de către camerele de filmat în cadrul perfect. Pe platouri e cald, iar Ilinca Vandici este nevoită să filmeze dublă după dublă îmbrăcată într-un palton gros, cu bumbi aurii, şi cu o eşarfă la gât.

Ea află că trebuie să-şi lase geanta pe un scaun şi apoi să se prezinte. Vandici are atitudinea acelui gen de femeie „rea" din telenovele, mereu aranjată, directă şi cu o atitudine de superioritate faţă de fata cea bună şi săracă. Tocmai acest ton abordat de vedeta Antenei 2 o face pe Narcisa, fata simplă şi necizelată, să se enerveze.

Iniţial calmă, protagonista explodează brusc la auzul veştii că este suspectă de crimă. „Nu sunt o criminală!", urlă ea şi, cu siguranţă, i-ar fi smuls părul din cap acuzatoarei ei, dacă n-ar fi apărut Tudor, pentru a le despărţi.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net