Deşi a fost demis, Ionuţ Badea vine la antrenamentele Pandurilor

La antrenamentele de marţi şi miercuri ale echipei Pandurii s-au prezentat ambii antrenori cu care echipa se află sub contract, Ionuţ Badea şi Petre Grigoraş, dar doar ultimul a condus şedinţele de pregătire.

" Contractul meu este în vigoare şi era normal să mă prezint la antrenament. Nu m-am prevalat de nicio clauză din contract. Pur şi simplu e un contract în derulare şi era normal să mă prezint. Am venit să încheiem amiabil. Dacă conducerea a considerat că nu mai sunt valid pentru Pandurii, nu e nicio problemă. Poate altcineva o să găsească echilibrul pe care nu l-am găsit eu, dar deocamdată contractul este în vigoare. Nu mă gândesc la altă ofertă pentru că în acte sunt antrenor la Pandurii. Când se va definitiva acest aspect, vedem", a spus Badea.

Ionuţ Badea a mai precizat că se va prezenta la program până când i se va rezilia contractul:

"Rămâne de văzut dacă înţelegerea mea cu domnul Condescu se va concretiza. Dacă nu, probabil voi face acelaşi lucru în continuare. Eu am venit când m-a chemat, iar prezenţa mea aici certifică faptul că sunt de acord cu o despărţire amiabilă. Am venit să încheiem amiabil dacă cei din conducere au considerat că nu mai sunt valid pentru Pandurii. Nu mă gândesc în acest moment la alte oferte pentru că în acte sunt antrenor la Pandurii. Când se va definitiva acest aspect voi vedea ce este de făcut. De la Dinamo nu am avut nicio ofertă. Nici reală, nici ireală".

Fostul tehnician s-a întâlnit cu conducerea pentru a ajunge la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului, însă până acum nu s-a ajuns la un consens. Actualul antrenor al gorjenilor, Petre Grigoraş, a profitat de prezenţa lui Ionuţ Badea la stadion şi l-a consultat în privinţa lotului de jucători.

"M-am întâlnit cu Ionuţ Badea, am vorbit şi o să mai vorbesc cu el nu este nicio problemă. Mi se pare logică şi normală o discuţie între fostul şi actualul antrenor. Nu am venit de capul meu la Târgu Jiu. Nu am venit să-l dau pe Ionuţ Badea afară. Facem parte din aceeaşi categorie a antrenorilor şi ne respectăm reciproc. E normal să-l întreb anumite lucruri despre echipă. El a fost dispus să-mi dea orice fel de informaţie. Am apelat şi voi apela atâta timp cât voi avea nelămuriri asupra anumitor lucruri din cadrul echipei", a afirmat Grigoraş.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
Catalin Botezatu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
image
image
image
image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg
shutterstock 1833215881 jpg
pensionar jpg
nasterea domnului jpg
16 foto 1   case antipirati jpg