Dezvăluiri explozive! Cumnata lui Pepe: «Mă va bucura moartea tatălui meu! Mi-a zis 'Ia un milion şi marş acasă!»

image
Loredana Pastramă Foto: Kanal D

Loredana Pastramă a făcut o serie de declaraţii fulgerătoare despre tatăl ei. Femeia susţine că acesta nu i-a fost niciodată alături şi că a făcut mereu mari diferenţe între ea şi Raluca.

Sora Ralucăi Pastramă susţine că atunci când tatăl ei, Nelu Pastramă, va muri seva îmbrăca în roşu şi se va bucura foarte mult.

"Nu am avut niciun fel de relaţie cu tatăl meu, pentru el am fost un străin. El s-a despărţit de mama când aveam un an şi trei luni şi l-am mai văzut când aveam 7 ani. Dar mă mai duceam apoi la el la serviciu să îi cer câte ceva.

Stăteam o oră două la el la serviciu. Într-un an de zil, de-abia dacă ne vedeam de două ori. Îmi plătea pensie alimentară 500 de mii pe atunci, dar mi-o plătea doar de două ori pe an, când îşi aducea aminte. Raluca era o răsfăţată, este copilul lui, este răsfăţata lui. Eu am fost crescută de unchiul meu şi de o mătuşă, de mama şi de bunicii mei. El o singură dată mi-a propus să vin să stau cu el, când terminasem clasa a opta. Soţia lui mi-a aruncat ghiozdanul cu cărţi şi m-a dat afară

Pe mine nu m-a crescut aşa cum a crescut-o pe Raluca şi pe fratele nostru Bombonel, adică Florin. Sunt puţin rănită pentru că n-a fost alături de mine la evenimente importante din viaţa mea, când am născut , când m-am căsătorit. Nu mă suna de ziua mea. Nu am niciun fel de gelozie pe Raluca, aşa a vrut Dumnezeu să fie ea fata crescută în puf şi eu să fiu cenuşăreasa", a declarat sora Ralucăi Pastramă.

"Am spus când o muri tatăl meu o să-mi iau o rochie roşie şi o pălărie roşie şi o să fac succesiune. Mă va bucura moartea lui. Sorei mele i-a dat atâţia bani şi mie mi-a dat un milion de un taxi după nunta ei. M-a deranjat că mi-a dat un milion de taxi, aşa ca de marş", a declarat Loredana Pastramă la Kanal D.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg
image png