Dietă-minune de la Oana Cuzino: Cum să dai jos 3 kilograme în 5 zile!

Ultima actualizare:

Vedeta Oana Cuzino propune, pe blogul său, o dietă prin care cei care vor să-şi recaapete silueta pot slăbi trei kilograme în cinci zile.

1. Pregateste-ti un mic dejun predominant proteic  de ex.:-2 oua fierte, branzica de casa sau branza de vaci slaba, o bucatica de pui rece, un iaurt natural degresat, branza tofu. Poti bea un ceai negru sau o cana de cafea.

2.Pentru birou -pregateste-ti o sticla mare de 1,5 l de apa plata si o farfurie cu un mar, un morcov, o  tulpina de telina, un ardei, o bucatica de castravete crocant si un cutitas- in  caz ca, din cauza stresului sau plictiselii, simti nevoia sa rontai ceva…. De asemeni, iti poti pemite o mica placere cu o cana de cafea fierbinte,cu putin lapte degresat, total sau partial, care dealtfel taie foamea instantaneu.

3. Opteaza pentru pranz pentru o  supa clara de pui sau legume, iar ca fel principal, o bucata de pui, vita sau  peste cu salata. Daca tii post, inlocuieste carnea cu ciuperci la cuptor, insa gatite cu putin  ulei de masline, nu cu unt si gorgonzola…:)

4. Pentru gustarea de dupamasa,  pregateste-ti din timp un pahar mare de iaurt natural cu 0,1 -1, 5 % grasime sau un pahar cu lapte de migdale, daca esti vegetariana.

5. Cina nu trebuie sa o iei mai tarziu de 6:30-7:00 seara. De ex: O salata bogata, cu frunze verzi  de salata, iceberg, rucola,  ceapa verde, chivas, iar pentru consistenta poti adauga o portie de fasole pastai. Dresingul trebuie facut dintr-un sfert  lamaie, putin piper, ierburi aromate si o lingura de ulei de masline.In salata poti adauga  ton, hering, fructe de mare ori curcan.

Daca foamea persista, poti servi inainte de culcare, un pahar de lapte dulce, insa neaparat, degresat, in care arunci putina  coaja de lamaie.

Nu uita de sticla de apa, zilnica! Extrem de folositoare in cazul senzatiei de foame… Si mareste programul zilnic de exeritii fizice cu 10-15 minute- fie le practici dimineta, la trezire, mergi mai mult pe jos sau ramai 15 minute in plus, la sala….

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net