Dilemă la Monaco de când s-a aflat că prinţesa Charlène e gravidă cu gemeni

Ultima actualizare:

    Albert de Monaco şi soţia sa, Charlène, vor deveni pentru prima oară părinţi
Albert de Monaco şi soţia sa, Charlène, vor deveni pentru prima oară părinţi

După ce a apărut zvonul că prinţesa Charlène de Monaco ar fi însărcinată cu gemeni, în principat a apărut o mare dilemă. Căruia dintre cei doi copii îi va reveni tronul ?

Informaţia că prinţul de Monaco va deveni tată de gemeni nu a fost confirmată. Însă, după ce, în iunie, jurnalistul sud-african Derek Watts, un apropiat al prinţesei Charlène, a postat un mesaj pe Twitter, anunţând că aceasta va naşte doi copii, opinia publică din principat e pe jar. Albert al II-lea de Monaco este actualul prinţ suveran. Logic, copilul care se va naşte din căsătoria lui cu Charlène va fi moştenitorul tronului. Dacă vor avea gemeni, lucrurile se complică. Doi copii vin pe lume în acelaşi timp. Se pune problema care dintre ei e mai mare ?! Potrivit constituţiei din Monaco, puterea se transmite primului născut, perferabil de genul masculin. Dacă prinţesa va naşte băiat şi fată, alegerea va fi simplă. Dar, dacă vor fi doi băieţi sau două fete ?

Tradiţional, al doilea copil ieşit din pântece este primul conceput. Astăzi, ordinea naşterii contează. În caz de cezariană, alegerea succesorului este lăsată la latitudinea chirurgului.

image
image
image
image
image
image
permise auto jpeg
calendar ortodox 2021 22 martie sfantul sfintit mucenic vasile preotul din ancira png
Prof dr Joseph Dituri Foto Youtube jpg
bulevardul Pompeiu  jpeg
FotoJet jpg
aIMG 20220305 153438 696x392 jpg