Dinamo a invins campioana in ultimul minut

Ultima actualizare:

Golurile au fost marcate de Andrei Cristea '48 şi Torje '90+3, pentru gazde, respectiv Iulian Apostol '28, pentru oaspeţi, gruparea antrenată de Dario Bonetti reuşind să obţină prima victorie în istoria confruntărilor cu Unirea Urziceni.

0-1: Iulian Apostol a primit o pasă la aproximativ 25 de metri şi l-a învins pe Dolha cu un şut plasat, la colţul lung.Min. 43: Maftei a recentrat un balon până în marginea careului de 6 metri, de unde Bilasco a reluat din prima spre poartă, însă Dolha a respins în ultimul moment.Min. 44: Kone a reluat cu capul o centrare de pe partea stângă, Arlauskis a respins în faţă până la acelaşi Kone, dar şutul acestuia a fost respins de pe linia porţii de Galamaz.Min. 45: Tamas a executat în forţă o lovitura libera de la 25 de metri, iar Arlauaskis a respins in corner de sub transversală.

1-1: Andrei Cristea a restabilit egalitatea cu un şut aproape de vinclu, fără nicio şansă pentru portarul Arlauskis.Min. 58: Bilaşco se trezeşte cu un balon la 8-9 metri de poartă, dar trimite pe lângă poartă dintr-o poziţie favorabilă;Min. 60: Sorin Frunză scoate un balon la marginea careului, de unde Maftei a şutat din alergare însă Dolha a respins în corner.Min. 64: Apărarea formaţiei Dinamo a fost surprinsă de un corner executat rapid de oaspeţi, balonul a ajuns la Bălan, care a şutat de la circa 11 metri, lateral dreapta, iar Dolha a intervenit încă o dată salvator.Min. 67: Sorin Frunză a expediat un şut în cros, de la aproximativ 25 de metri, care a trecut puţin pe lângă stâlpul din stnga al porţii lui Dolha.Min. 79: Andrei Cristea a şutat din unghi, Arlauskis a respins în faţă şi Torje, aflat la 5 metri, a reluat peste transversală cu poarta goală.

2-1: Tamaş a trimis o centrare lungă în marginea careului de unde Torje a reluat peste Arlauskis, ieşit inoportund dintre buturi.

Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 30. Tamaş, 21. Dr. Grigore, 3. Pulhac - 29. N'Doye - 22. Torje, 5. D. Kone, 6. L. Rus (10. Alexe '46), 7. Zicu (99. Niculescu '71) - 17. An. Cristea. Antrenor: Dario BonettiUnirea: 1. Arlauskis - 24. Maftei (16. E. Nicu '89), 6. Galamaz, 22. B. Fernandes, 23. Bordeanu - 8. S.Paraschiv - 21. Bălan 32. I. Apostol (19. Brandan '73), 30. S. Frunză, - 14. Rusescu, 7. Bilaşco (17. Semedo '63). Antrenor: Dan PetrescuCartonaşe galbene: Rusescu '31 / Niculescu '72Arbitri: Wagner Lutz (central) - Tobias Weiz, Tobias Stieler (asistenţi) - Radu Petrescu (rezervă).Observatori: Constantin Gheorghe, Gheorghe Nedelescu.La partidă au asistat aproximativ 7000 de spectatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net