Dinozaurii au invadat străzile Londrei

Ultima actualizare:

    Expoziţia se va încheia la 30 aprilie.
Expoziţia se va încheia la 30 aprilie.

Deşi este cunoscută drept una dintre cele mai aglomerate artere comerciale ale Londrei, Oxford Street arată mai degrabă ca un cadru desprins din celebrul film 'Jurassic Park', fiind cucerită de dinozauri în cadrul unei expoziţii stradale dedicată acestor magnifice animale din trecutul îndepărtat al Pământului, informează Daily Mail.

Zona Parklife de pe Oxford Street a fost transformată într-o junglă preistorică, populată de dinozauri robotizaţi în mărime naturală din diferite specii, precum stegosaurus, iguanadon, diplodocus sau temutul tyrannosaurus rex.

Expoziţia 'Dinozauri dezlănţuiţi', deschisă joi, este cea mai mare expoziţie cu dinozuari animatronici organizată vreodată în Anglia, replicile în mărime naturală ale giganticelor animale preistorice fiind dotate cu elemente robotice şi electronice ce le permite să se mişte aşa cum ar fi făcut-o probabil în perioada în care stăpâneau uscatul, în urmă cu 65 de milioane de ani.

În cadrul expoziţiei pot fi văzute exemplare de dinozauri din Triassic, Jurassic şi Cretacic. Cel mai mare model expus este cel al unui dinozaur diplodocus care, în mărime naturală, este de trei ori mai mare şi de două ori mai greu decât un autobuz supraetajat londonez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net