Dinozaurii au invadat străzile Londrei


    Expoziţia se va încheia la 30 aprilie.
Expoziţia se va încheia la 30 aprilie.

Deşi este cunoscută drept una dintre cele mai aglomerate artere comerciale ale Londrei, Oxford Street arată mai degrabă ca un cadru desprins din celebrul film 'Jurassic Park', fiind cucerită de dinozauri în cadrul unei expoziţii stradale dedicată acestor magnifice animale din trecutul îndepărtat al Pământului, informează Daily Mail.

Zona Parklife de pe Oxford Street a fost transformată într-o junglă preistorică, populată de dinozauri robotizaţi în mărime naturală din diferite specii, precum stegosaurus, iguanadon, diplodocus sau temutul tyrannosaurus rex.

Expoziţia 'Dinozauri dezlănţuiţi', deschisă joi, este cea mai mare expoziţie cu dinozuari animatronici organizată vreodată în Anglia, replicile în mărime naturală ale giganticelor animale preistorice fiind dotate cu elemente robotice şi electronice ce le permite să se mişte aşa cum ar fi făcut-o probabil în perioada în care stăpâneau uscatul, în urmă cu 65 de milioane de ani.

În cadrul expoziţiei pot fi văzute exemplare de dinozauri din Triassic, Jurassic şi Cretacic. Cel mai mare model expus este cel al unui dinozaur diplodocus care, în mărime naturală, este de trei ori mai mare şi de două ori mai greu decât un autobuz supraetajat londonez.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
Spetsnaz GRU
image
image
image
image
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg