Dinozaurii au invadat străzile Londrei

Ultima actualizare:

    Expoziţia se va încheia la 30 aprilie.
Expoziţia se va încheia la 30 aprilie.

Deşi este cunoscută drept una dintre cele mai aglomerate artere comerciale ale Londrei, Oxford Street arată mai degrabă ca un cadru desprins din celebrul film 'Jurassic Park', fiind cucerită de dinozauri în cadrul unei expoziţii stradale dedicată acestor magnifice animale din trecutul îndepărtat al Pământului, informează Daily Mail.

Zona Parklife de pe Oxford Street a fost transformată într-o junglă preistorică, populată de dinozauri robotizaţi în mărime naturală din diferite specii, precum stegosaurus, iguanadon, diplodocus sau temutul tyrannosaurus rex.

Expoziţia 'Dinozauri dezlănţuiţi', deschisă joi, este cea mai mare expoziţie cu dinozuari animatronici organizată vreodată în Anglia, replicile în mărime naturală ale giganticelor animale preistorice fiind dotate cu elemente robotice şi electronice ce le permite să se mişte aşa cum ar fi făcut-o probabil în perioada în care stăpâneau uscatul, în urmă cu 65 de milioane de ani.

În cadrul expoziţiei pot fi văzute exemplare de dinozauri din Triassic, Jurassic şi Cretacic. Cel mai mare model expus este cel al unui dinozaur diplodocus care, în mărime naturală, este de trei ori mai mare şi de două ori mai greu decât un autobuz supraetajat londonez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net