Dinu «Vamă » trăieşte drama soţiei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Preşedintele giuleştenilor a ajuns în Ghencea chiar înaintea meciului pentru a fi alături de jucători. Aceştia i-au dedicat victoria cu 1-0 în semn de solidaritate: “Suntem alături de el”.

Citeşte şi:

«Vamă», contract beton: încă trei ani în Giuleşti!

Dinu "Vamă": "Sper să reintrăm în lupta pentru Europa"

Dinu "Vamă" pleacă în Portugalia după Rui Duarte

Puţină lume ştie însă că Dinu Gheorghe trăieşte o dramă în viaţa personală. În urmă cu zece ani, soţiei sale, Reli, i s-a descoperit o tumoră la sân. A suferit o intervenţie chirurgicală, iar problemele păreau îndepărtate. Din păcate, n-a fost aşa.

Teribila boală a recidivat şi Reli a fost nevoită să se interneze din nou, pentru a urma un tratament special în vederea opririi evoluţia bolii. Ea stă mai mult la Viena, unde doctorii unei renumite clinici încearcă să-i prelungească cât mai mult viaţa.

De câteva ori pe lună, Dinu "Vamă" merge şi el în capitala Austriei, pentru a fi alături de ea.

simeon stalpnicul png

Pe lângă oficialul giuleştean, în această luptă s-a implicat şi soţia lui George Copos, Cristina.

"Reli este prietena mea şi fac tot ce este omeneşte posibil pentru ca ea să se vindece. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, iar pentru a nu se mai ajunge în aceste situaţii ar trebui să avem mai multă grijă de noi", spune Cristina Copos.

Problemele lui Dinu Gheorghe au ajuns şi la urechile jucătorilor, unii dintre ei fiind foarte apropiaţi de oficialul rapidist. Iar victoria şi golul din Ghencea i-au dat prilejul lui Daniel Pancu să-i dedice reuşitele lui Vamă, pentru a-i mai alina din durere.

"Izbânda o dedicăm şi suporterilor, dar mai ales lui Dinu Gheorghe, care trece printr-un moment foarte greu. Acestea sunt adevăratele drame, nu când se pierde un meci", a declarat Pancone.

Marcat de problemele de sănătate prin care trecea soţia lui, Dinu Gheorghe s-a gândit la demisie în iarnă. George Copos a fost cel care l-a rugat să rămână, sfătuindu-l să-şi continue activitatea şi pentru a mai uita de necazuri. Dinu Gheorghe l-a ascultat dar l-a anunţat că din vară s-ar putea să renunţe, pentru a sta mai mult în preajma soţiei.

Au doi copii împreună

Dinu şi Reli Gheorghe sunt căsătoriţi de peste 25 de ani şi au împreună doi copii. Dinu jr. (25 de ani) a absolvit o universitate din Anglia, iar Lucy (20 de ani) îşi continuă studiile la Viena. Cei doi copii sunt şi ei marcaţi de starea sănătăţii mamei lor, pe care o susţin moral necontenit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net