Divorţ la Casa Albă? Preşedintele Barack Obama şi soţia sa, Michelle, s-ar fi despărţit în secret

image
Gurile rele spun că Michelle Obama (50 de ani) ar fi furioasă de “egoismul şi carierismul” lui (fotografii: reuters)

O publicaţie americană aruncă "bomba"! "Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, a părăsit nervoasă Casa Albă", titrează "National Enquirer". Ea ar fi hotărât să pună capăt căsniciei sale de 21 de ani.

"Michelle a ales să fugă de la Casa Albă şi de la soţul ei", scrie publicaţia mai sus-amintită. Cel mai ocupat om al planetei are pobleme şi în familie. Prima Doamnă s-ar fi săturat să mai fie înşelată de bărbatul său, după ce ar fi aflat că serviciile secrete i-ar acoperi infidelităţile. Dar cel mai rău s-a înfuriat recent pentru că Barack ar fi certat-o că a cheltuit 150 de milioane de dolari (487 milioane lei).

Michelle s-ar fi despărţit în secret de soţ şi ar fi consultat deja avocaţi în vederea divorţului. Preocupat în ultima vreme mai mult de anexarea Crimeei de către Rusia, criza din Siria şi retragerea trupelor din Afganistan, preşedintele SUA, Barack Obama (52 de ani), nu mai are timp de comunicare în familie şi cu atât mai puţin de romantism. Gurile rele spun că Michelle Obama (50 de ani) ar fi furioasă de "egoismul şi carierismul" lui, iar el i-ar reproşa că e "rece şi nerecunoscătoare".

image
Gurile rele spun că Michelle Obama (50 de ani) ar fi furioasă de “egoismul şi carierismul” lui (fotografii: reuters)

Michelle şi Barack ar fi început să se certe şi să doarmă în camere separate după ce el s-a fotografiat cu premierul danez, frumoasa Helle Thorning-Schimdt, la înmormântarea liderului sud-african Nelson Mandela, în decembrie 2013. Prima Doamnă ar fi foarte supărată de relaţia pe care soţul ar fi avut-o cu Vera Baker, care l-ar fi susţinut în campania electorală din 2004.

Ea ar mai fi aflat că Barack ar fi fost surprins, de un agent al Secret Service, într-o postură compromiţătoare cu o femeie în vacanţa de Crăciun din Hawaii. De aceea, ar fi refuzat să se întoarcă împreună cu el şi fiicele lor, Malia (15 ani) şi Sasha (12 ani), la Washington, la acea vreme.

Preşedintele francez s-a despărţit de Prima Doamnă

simeon stalpnicul png

Un alt cuplu care s-a destrămat din cauza infidelităţii a fost cel al preşedintelui francez François Hollande (59 de ani) şi al Primei Doamne, Valérie Trierweiler (48 de ani).

Despărţirea lor, care a avut loc în luna februarie, s-a produs după ce revista "Closer" a dezvăluit, în ianuarie, că liderul de la Elysée avea o legătură amoroasă de peste un an cu actriţa de comedie Julie Gayet (41 de ani). Hollande şi Trierweiler au avut o relaţie oficială din 2007, dar nu au fost căsătoriţi.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
maurice munteanu
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Alexandrova
Recep Tayyip Erdogan FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta