Divorţurile care au zguduit în anul 2013 showbiz-ul românesc. Diana Dumitrescu, ultima pe listă

Ultima actualizare:
Marcel şi Gabi  îşi doresc să  devină părinţi
Marcel şi Gabi îşi doresc să devină părinţi

Vestea divorţului dintre Diana Dumitrescu şi Ducu Ion a fost un neaşteptată. Nu e nimic suprinzător însă că cei doi nu sunt singurul cuplu din showbiz care a pus punct căsătoriei, chiar dacă nimeni nu bănuia nimic. Iată divorţurile anului 2013.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr.


    Stefan Banica si Andreea Marin
Stefan Banica si Andreea Marin

Deşi păreau unul dintre cele mai solide cuplu din showbiz, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au anunţat că pun punct căsătoriei de şapte ani pe Facebook, în ianuarie. Cu adevărat ieşit din tipare a fost faptul că anunţul a venit imediat după ce aceştia s-au urcat în acelaşi avion pentru a pleca în vacanţă cu fata lor, Violeta.

Acum, la câteva luni de la divorţ, Andreea Marin şi-a refăcut viaţa cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk.

Iulia şi Mihai Albu

După opt ani de căsătorie, Iulia şi Mihai Albu au pus punct căsătoriei lor în luna martie. Cei doi au depus actele de divorţ la notar, în luna februarie, iar peste 30 de zile s-au prezentat pentru a finaliza procedurile.

Deşi creatorul a spus de câteva ori că speră la o posibilă împăcare, se pare că separarea e finală. Însă ambii au declarat că vor rămâne în relaţii bune pentru că nu vor ca fetiţa lor, Mikaela, să sufere.

Gabriela Cristea şi Marcel Toader

Stefan Banica si Andreea Marin
Stefan Banica si Andreea Marin

Divorţul dintre Gabriela Cristea şi Marcel Toader a fost unul intens mediatizat. De când au anunţat despărţirea în aprilie, cei doi au aruncat cu acuzaţii unul în altul. Aşa s-a aflat că, deşi mariajul lor părea unul fericit, lucrurile au stat cu totul altfel.

Pentru o vreme, Gabi a dat semne că vrea să se împace cu fostul soţ, dar acum spune că nu mai e cale de întoarcere. Divorţul lor va fi finalizat în câteva zile, pe 13 iunie.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană

Când a venit ştirea că Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au despărţit, nu a fost o surpriză pentru nimeni: era deja a cincea oară.

Nici că, deşi divorţul s-a pronunţat în luna ianurie, cei doi s-au împăcat de Paşte, chiar dacă erau în relaţii cu alte persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 05 27 la 13 07 21 png
Caravaggio Ecce Homo  jpg
vreme furtuna png
image png
banner soție Iosif Rotariu png
stefan birtalan jpg
macara iasi jpg
nicoleta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net