Drama prin care a trecut Dan Puric în tinereţe! Primul lui copil a murit la doar zece luni

image
Dan Puric (foto: Facebook)

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi regizori şi actori din România, dar puţini ştiu că Dan Puric a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu peste 20 de ani. Primul său copil a murit la doar zece luni, după ce a făcut o encefalită.

Dan Puric a povestit într-un interviu acordat pentru ziarulmetropolis.ro că tragedia l-a marcat definitiv şi în acel moment s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu.

"Moartea primului meu copil, Alexandru, la doar 10 luni, de la o encefalită, m-a marcat definitiv, pentru tot restul vieţii. Şi gata! Când ţi se întâmplă aşa ceva, pe urmă ţi se poate întâmpla orice. Nu poţi să spui că uiţi un asemenea lucru, pentru că, de fapt, nu te uită el. Paradoxal, drama asta m-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Atunci am simţit că e acolo, cu mine. Aş fi înnebunit dacă nu ar fi existat taina asta. Fiul meu era de o frumuseţe extraordinară. Atunci am simţit concret existenţa lui Dumnezeu", şi-a amintit Dan Puric.

Pe vremea aceea, el stătea în Botoşani, unde lucra ca actor. Dan Puric a rememorat un alt moment care l-a impresionat profund, legat de drama prin care a trecut: "Stăteam la priveghi, la propriul meu copil, şi acolo în bloc, la noi în Botoşani, a venit un om amărât care mi-a povestit toată seara cum a lucrat el în circ, cum a trăit alături de lei, de tigri... Îmi mai povestea, încerca să mă facă să râd, dar la patru dimineaţa a apărut nevastă-sa, care l-a dojenit: „Lasă domne omul să stea în necazul lui!" „De asta am venit, muiere, să-l scot cu vorba din necaz!", i-a răspuns omul. Cum să-l uit?".

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
excutie cu ajutorul elefantului jpg
accident jpeg
image
image
image
image
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg