Duşmanii de moarte ai Oanei Zăvoranu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ori îi eşti prieten, ori duşman de moarte. Fire sinceră şi vulcanică, Oana Zăvoranu ripostează dur atunci când este atacată şi nici Dunărea nu mai reuşeşte să-l spele pe cel care a supărat-o.

Limitele sunt împinse la maximum atunci când Oana Zăvoranu porneşte un conflict. Dacă cineva o calcă pe bătături, vedeta îşi pune la bătaie întreg vocabularul ce abundă de cuvinte colorate şi jigniri şi reuşeşte să facă show-uri televizate pentru care mulţi ar plăti bani grei.

Surprinzător, dar prima persoană non-grata pe lista Oanei este chiar mama ei, Marioara, cea pe care a dat-o în judecată în anul 2005, pe motiv că nu doreşte să-i dea averea moştenită.

CITEŞTE ŞI:

Zăvoranu: «M-am dus la vrăjitoare că nu mai puteam de urât ce era Pepe»

Oana Zăvoranu: «Acum pot să mă pup în telenovele»

Ana Maria Prodan: «Pepe şi-a vândut anii de căsnicie petrecuţi alături de Oana»

În showbiz, Zăvo mai are doi duşmani: Monica Columbeanu, cea care a scos-o din sărite la o emisiune, şi Şerban Huidu, nimeni altul decât cel care i-a dat porecla „Querida". Dacă soţia lui Irinel a preferat să tacă şi să-i accepte jignirile, „războiul" cu Huidu durează de ani buni şi nici după accidentul "cârcotaşului" Oana nu a încetat jignirile.

Către Pepe: «Te bag la puşcărie dacă dai poze cu mine goală!»

Pepe e ultimul pe lista de duşmani a Oanei. Cei doi soţi se ameninţă şi se jignesc reciproc de două săptămâni, de când s-au despărţit: „Băi, latino-pulover, ce eşti, dacă dai poze cu mine goală te dau în judecată pentru violarea corespondenţei şi te bag la puşcărie. Eşti un nimeni fără mine, eu te-am cizelat", i-a spus Oana, după ce Pepe i-a dat termen să părăsească apartamentul conjugal.

simeon stalpnicul png

Către mama ei: «O voi strivi ca pe un şarpe»

Scandalul dintre Oana Zăvoranu şi mama ei a izbucnit în 2005, la un an după ce vedeta s-a cuplat cu Pepe.

simeon stalpnicul png

Cum Marioara a refuzat să-i dea averea moştenită, Oana a dat-o în judecată şi au început să se bălăcărească mai ceva ca la uşa cortului: „O să plângă Satana când o voi strivi sub tocul cizmei mele ca pe un şarpe otrăvitor. O voi distruge, o fac bucăţi mici, mici, aşa cum a făcut ea cu sufletele taţilor mei. E o ordinară, m-a blestemat şi mi-a furat banii", ne-a declarat Oana.

Către Moni: «Ieşi afară, nesimţito!»

Prezentatoare a emisiunii „Pact cu diavoliţa" (Kanal D), Oana a făcut o criză de nervi în iunie 2009, când a avut-o invitată pe Monica Columbeanu.

Cum „scorpia de la Izvorani" a cerut un onorariu de 300 de euro şi nici nu a acceptat scenariul show-ului, Zăvo a răbufnit şi a alungat-o pe Moni din platou: „Ieşi afară, nesimţito!".

simeon stalpnicul png

„A început să mă ameninţe că emisiunea e o făcătură şi că are ea pile să o distrugă. Eu nu accept şantajul şi ameninţările", a spus Oana, la vremea respectivă.

Către Huidu: «Îi dau un loc la mine în cimitir!»

Duşmani de moarte, de când „cârcotaşul" a luat-o peste picior la emisiunea de la Prima TV, Oana l-a atacat în repetate rânduri. Nici măcar accidentul în urma căruia Huidu ar fi putut să-şi piardă viaţa nu a impresionat-o: „Sportul ăsta nu poate fi făcut de orice prost. Are şi el mândria lui şi nu poate orice dobitoc, orice cretin, să-l facă. Eu i-am mai zis lui de cimitir. I-am zis că tot la mine o să-şi găsească odihna veşnică", a declarat Oana, la scurt timp după accidentul lui Huidu.

simeon stalpnicul png

MAI CITEŞTE:

Pepe: „Să nu-i prind că fumează în casa mea că-i calc în picioare"

Oana pare deşteaptă, dar nu e...Pe 5 aprilie o dau afară din casă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
image
actualitate.net
image
actualitate.net