Echipa «Tango», dublu eveniment la Iaşi

Ultima actualizare:
Andreea Răducan,  Alice Năstase şi  Simona Catrina
Andreea Răducan, Alice Năstase şi Simona Catrina

Eveniment editorial la Iaşi. Alice Năstase Buciuta, redactor-şef al revistei „Tango", şi Simona Catrina, redactor la aceeaşi publicaţie, şi-au lansat cartea scrisă împreună, „Andiamo".

Echipa editorială s-a întâlnit apoi cu cititoarele din Iaşi ale revistei.

„Cartea mea şi a Simonei este o culegere a poveştilor noastre de călătorie şi de dragoste. Este prima carte scrisă şi semnată împreună, deci reprezintă împlinirea unui vis drag, al marii prietenii care ne-a înnobilat viaţa", a spus Alice.

Doamnele prezente la întâlnire, care şi-au cumpărat volumul, au primit autografe de la cele două autoare. La întâlnirea cu cititoarele a fost invitată şi fosta campioană olimpică la gimnastică, Andreea Răducan.

Împreună cu Alice Năstase şi Simona Catrina, aceasta a vorbit cu doamnele Iaşiului despre diferenţele dintre femei şi bărbaţi.

„Femeile sunt în general mai exigente, mai meticuloase decât bărbaţii. Sunt convinsă că fetele sunt mai devotate, mai muncitoare, mai dispuse la sacrificiu decât bărbaţii", a spus Andreea Răducan în deschiderea întâlnirii, care a avut ca temă de dezbatere subiectul „Diferiţi, dar împreună".


    Andreea Răducan,  Alice Năstase şi  Simona Catrina
Andreea Răducan, Alice Năstase şi Simona Catrina
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net