Elan şi Mihaela, părinţi cu schimbul la mare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Divorţaţi de aproape doi ani, Mihaela şi Elan Schwartzenberg sunt părinţi cu rândul pentru fiul lor, Ayan. Aflat cu tatăl lui pe Litoral, la Mamaia, Ayan se bucură acum de compania mamei, care ieri i-a luat locul lui Elan în apartamentul de la hotelul Vega.

Divorţaţi de aproape doi ani, Mihaela şi Elan Schwartzenberg au reuşit să treacă peste resentimente şi scandaluri, de dragul fiului lor, Ayan (6 ani).

CITEŞTE ŞI:

Mihaela Rădulescu: "Trăiesc în două lumi. Într-una mă iubeşte un copil, în cealaltă, un bărbat"

Mihaela Rădulescu se simte vinovată pentru moartea Mădălinei!

Mihaela Rădulescu: "Sunt o pofticioasă! Aş mânca şi opt amandine!" VIDEO

Cu toate acestea, cei doi părinţi evită să se întâlnească, vacanţele sau weekendurile petrecute în trei fiind excluse. La sfârşitul săptămânii trecute, Elan şi Ayan au petrecut împreună câteva zile pe Litoral, la Mamaia, iar Mihaela a profitat din plin de lipsa acestuia, ea fiind surprinsă de fotoreporterii Click!, vineri, făcând o vizită la vila de la Izvorani.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

Ieri, însă, surpriză! Mihaela şi Elan s-au întâlnit preţ de câteva ore, pentru a face schimb de roluri. Milionarul a plecat la Tulcea, iar vedeta a luat cheia apartamentului de la Hotelul Vega din Mamaia, unde a rămas cazată împreună cu Ayan, o cameră costând 1.500 de lei pe noapte.

Mihaela şi puştiul au sărit, ieri, peste orele de plajă, fiind surprinşi de fotoreporterii noştri după-amiază, la restaurantul hotelului. Îmbrăcată într-o bluză foarte decoltată, care i-a evidenţiat decolteul generos, Mihaela şi-a comandat o sticlă de cola şi o cafea, în timp ce micuţul şi-a potolit setea cu o limonadă.

Mihaela a ajuns ieri la Mamaia, cu puţin timp înainteca soţul ei să plece la Tulcea. Vedeta a rămas cu Ayan la Hotelul Vega

simeon stalpnicul png

Din rulotă în vila fostului soţ!

Obişnuită cu luxul, Mihaela a acceptat, de dragul iubitului ei, Dani, compromisul de a sta, trei zile, într-o rulotă, la Buzău, acolo unde prezentatorul a participat la un concurs de off-road. Vedeta nu a părut deranjată de atmosfera lejeră, de tabără, şi, grijulie, chiar i-a spălat lui Dani, în lighean, tricourile pe care le-a murdărit de noroi în timpul concursului.

Vinerea trecută, însă, Mihaela a fost surprinsă la reşedinţa de la Izvorani, a fostului ei soţ, Elan Schwartzenberg, unde, surpriză, chiar ea recunoaşte că mai stă, din când în când. "Locuiesc şi acolo când e copilul în ţară şi acum sunt şi eu la mare cu el", a declarat Mihaela, pentru Click!

Mihaela a dormit trei nopţi într-o rulotă, cu Dani, în munţii Buzăului. Vedeta a dat o fugă la vila în care a locuit în timpul căsniciei cu Elan Schwartzenberg

simeon stalpnicul png

Vedeta şi omul de afaceri au divorţat de aproape doi ani!

Mihaela şi Elan Schwartzenberg au simulat foarte bine fericirea, deşi în ultima parte a relaţiei nu se mai înţelegeau, iar în octombrie 2008 s-au prezentat la Tribunal, de mână.

La scurt timp, însă, vedeta şi omul de afaceri au început un război lung al declaraţiilor, vedeta afirmând chiar că a fost înşelată şi dată afară din casă. Vara trecută, însă, cei doi foşti soţi au îngropat securea războiului, de dragul copilului.

Acum, Elan îi asigură Mihaelei un trai de cinci stele la Monte Carlo, unde fosta prezentatoare de la "Duminica în familie" locuieşte împreună cu Ayan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net