Eleva bătută de fostul poliţist: „Îl imploram să mă lase să trăiesc!“ FOTO

Luni, după ce s-au terminat cursurile, Bianca a plecat împreună cu o colegă, Sandra T., spre Parcul Tăbăcărie. „Am mers să culegem mure dintr-o tufă. Acolo ne-a acostat prima dată individul. Ne-a cerut o ţigară şi nu am avut să-i dăm. A plecat mai departe. Noi am luat-o spre stânga, iar el spre dreapta“, povesteşte Bianca.

Aleea unde cei trei colegi s-au oprit să culeagă mure şi unde au fost acostaţi prima dată de Magda

image

„Îl imploram să mă lase“

„Am crezut că am scăpat de el, dar s-a întors. În dreptul unei râpe ne-a ajuns din urmă şi a început să ne spună că i-au murit părinţii şi şi-a pierdut casa şi că nu a mâncat demult. A scos seringa cu ceva roşu în ea şi a spus că ne înţeapă dacă nu stăm pe loc“, rememorează fata. „Ne-am speriat. Am încercat să fug şi atunci m-a prins, m-a trântit în râpă şi mă lovea“, suspină Bianca.

Prima dată a împins-o pe fată într-o râpă de lângă poarta Planetariului

image

„Îl imploram să mă lase în pace, să nu mă mai lovească şi îmi spunea că viaţa lui nu mai are niciun sens şi că mai bine mă omoară. Repeta într-una că e drogat şi mă omoară“, suspină eleva.

În balta de lângă râpă, poliţiştii au găsit ieri acul de la seringă şi adidaşii agresorului

image

„A vrut să mă sugrume“

Fata îşi aminteşte că o lovea în neştire, pe unde nimerea. „A scos un cuţit şi a vrut să mă înjughie, dar m-am ferit. Apoi a vrut să mă îmi dea cu o piatră în cap şi iar m-am ferit. Atunci a găsit un cablu pe care mi l-a pus în jurul gâtului să mă sugrume“, mai spune Bianca printre lacrimi.

Scene terifiante: O elevă de liceu a fost bătută cu sălbăticie de un fost poliţist în parcul Tăbăcărie din Constanţa

Îl implora să o lase în pace că îi dă ce vrea, numai să nu o omoare. „Mă trăgea de cablu prin parc şi mi-a spus că nu îl fraieresc eu pe el, că a fost poliţist. Atunci a scos o poză cu el de când era în Poliţie“, mai spune fata.

Fata a fost târâtă, cu un cablu înfăşurat în jurul gâtului, 100 de metri, până la stufăriş

image

În tot acest timp în care Bianca a trecut prin clipe de groază în văzul pescarilor de pe malul lacului, care nu au sărit nicicum în ajutorul ei, Comşa, prietenul colegei Biancăi, a sunat la 112. Un echipaj de la Secţia 1 se afla în patrulă şi a preluat apelul. În trei minute a ajuns în parc.

Constanţa: Mandat de arestare de 29 de zile pentru fostul poliţist care a agresat o elevă

„Când a auzit sunetul sirenei m-a împins în stuful de pe marginea lacului, a început să mă lovească şi mai tare şi a vrut să mă înece. Dacă nu venea poliţistul, acolo îmi era sfârşitul“, povesteşte Bianca. „Mi-e teamă! Mi-e teamă să mai ies din casă. Îmi spunea mereu: «Te omor! Nu mă mai interesează viaţa mea!»“, mai spune fata.

Vecinii îi iau apărarea brutei

Fostul agent de la Poliţia Transporturi locuia în apartamentul deţinut de părinţii săi, la etajul doi al unui bloc turn din cartierul constănţean ICIL.

Marius Ionuţ Magda, care acum este în arest, era considerat un om liniştit şi respectuos, care nu a creat probleme. „Eu îl ştiu pe Marius de când era mic, a crescut sub ochii mei. Nu a făcut scandal niciodată şi era tare cuminte“, povesteşte unul dintre vecinii lui.

Bărbatul spune că este şocat de cele auzite şi nu crede că vecinul lor este capabil să lovească pe cineva. „Am văzut la televizor, dar nu cred că el a făcut aşa ceva. Eu ştiu că a demisionat din Poliţie şi a plecat în Anglia, să câştige bani“, spune vecinul familiei Magda.

Citiţi mâine pe constanta.adevarul.ro cum a fost salvată eleva!

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
cub brigitte pastramă png
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
culita sterp daniela iliescu jpg
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
Aeroportul din Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
Insula Ischia a fost lovită de ploi torențiale care au făcut prăpăd jpg
Jim Parums si fiica jpg
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg