Elodia de Piteşti, găsită moartă pe plajă?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au apărut primele indicii în cazul femeii găsite moarte marţi seara, între stabilopozii plajei Modern. Anchetatorii iau în calcul ca necunoscuta să fie o avocată din Piteşti dispărută de acasă în urmă cu o săptămână, în circumstanţe bizare.

Avocata Cristina Spirescu (43 de ani) a dispărut fără urmă, acum şapte zile, după ce i-a spus soţului său că pleacă la muncă.

Poliţiştii piteşteni presupun că ea s-a sinucis însă nu au descoperit nici cadavrul, nici vreun martor care să confirme această variantă.

"Din descriere, după semnalmente, este ea. E tunsă scurt, e şatenă, are hainele la fel. Sper totuşi să nu fie ea!" Iulian Spirescu,soţul victimei

Semnalmentele avocatei precum şi unele obiecte de îmbrăcăminte corespund cu cele pe care le purta femeia găsită moartă, marţi seara, în Marea Neagră.

simeon stalpnicul png

Aceasta nu avea însă acte de identitate. Anchetatorii au suficiente motive să creadă că ar putea fi vorba despre avocata din Piteşti: femeia era îmbrăcată elegant şi avea verighetă.

Mai mult decât atât, o femeie, apropiată a familiei a spus că este vorba despre Cristina Spirescu. Iulian, soţul avocatei despre care se presupune că şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în mare, la plaja Modern, era aseară în drum spre Constanţa.

El ne-a declarat că mai are totuşi o ultimă speranţă. Bărbatul se agaţă de neconcordanţa dintre vârsta estimată a femeii moarte şi cea a soţiei sale: 30-35 de ani, faţă de 43 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net