Emisiunea în care Botezatu ar fi spus că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, în vizorul CNA

Ultima actualizare:

„Sesizarea Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil va fi analizată săptămâna viitoare", a declarat pentru Mediafax Răsvan Popescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Potrivit lui Popescu, analiza se va face din perspectiva articolului 39, alineatul 2 din Legea audiovizualului, care reglementează protecţia minorilor, coroborat cu articolul 19 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizualului, care stabileşte între criteriile de clasificare ale programelor „psihologia personajelor şi reperele morale pe care acestea le oferă copiilor sau adolescenţilor“.

FONPC a sesizat, joi, Ministerul Public, Direcţia Generală de Protecţie a Copilului şi Consiliul Naţional al Audivizualului în legătură cu afirmaţii făcute de Cătălin Botezatu în emisiunea "Te pui cu blondele" de la Antena 1, considerând că au fost promovate comportamente care contravin legii.„Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil - FONPC consideră că postul Antena 1 a încălcat legea difuzând, miercuri, 18 aprilie 2012, emisiunea «Te pui cu blondele», în cadrul căreia au fost promovate comportamente care contravin legii, şi anume sexul cu o minoră. În cadrul emisiunii mai sus amintite, domnul Cătălin Botezatu a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani“, se arată într-un comunicat de presă.

FONPC precizează că, potrivit legislaţiei în vigoare, întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră cu vârsta mai mică de 15 ani constituie infracţiune.

Citeşte şi:

Cătălin Botezatu, acuzat de sex cu minore

Botezatu, despre reclamaţiile de sex cu o minoră: «A fost o glumă pentru rating»

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net