Esca i-a speriat pe copii cu poveşti despre piciorul rupt

Ultima actualizare:

    Acum patru ani, Andreea  Esca a avut piciorul în ghips  în urma unui accident la schi (Foto: PROTV Magazin)
Acum patru ani, Andreea Esca a avut piciorul în ghips în urma unui accident la schi (Foto: PROTV Magazin)

Este o femeie de succes şi, totodată, o mamă devotată. Chiar dacă este ocupată până peste cap cu proiecte, evenimente, ştiri şi în ultima perioadă cu cartea pe care a lansat-o, „Ce-am făcut când am tăcut", Andreea Esca (41 de ani) s-a mai implicat într-un proiect.

Cooptată alături de Andi Moisescu într-un program de educaţie rutieră, Esca i-a lăsat ieri cu gura căscată pe elevii Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Bucureşti.

Ea le-a spus puştilor că este important să poarte echipamentul de protecţie atunci când folosesc bicicleta sau rolele, tocmai pentru a evita loviturile periculoase şi semnele inestetice. Ştirista s-a dat exemplu pe ea însăşi, arătându-le genunchiul drept pe care şi l-a accidentat în urmă cu patru ani, la schi.

„Trebuie să purtaţi genunchiere şi cotiere atunci când vă plimbaţi cu rolele sau cu bicicleta. I-am convins destul de greu şi pe copiii mei. Dacă vă loviţi, rămân semne, iar fetiţele nu mai pot purta rochiţe. Eu am avut un accident la picior, iar doctorul a trebuit să-mi facă două găurele aici, la genunchi. Am avut nişte şuruburi atât de mari", a povestit Andreea.

image
image
image
image
image
image
justice 471885 1280 jpg
portofel cu bani pixabay jpg
cat 649164 1280 jpg
19  mine aur rosia montana jpg
glass 1587258 1280 jpg
dacia 1300 jpg
novak jpg
Alex stefanescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net