Eto'o a uitat să plătească pensia alimentară de patru luni

Ultima actualizare:

Micuța a apărut în urma unei relații a camerunezului cu Anna Barranca, originară din orășelul Iglesias (Insula Sardinia, Italia).

Justiția a hotărât, în 2004, conform testelor, că fostul atacant al Barcelonei este tatăl Anniei, fotbalistul fiind obligat să plătească lunar suma de 3000 de euro pentru creșterea copilului.

image

foto - Samuel, alături de fiul lui, Etiene

Din cele povestite de fosta amantă, starul de la Inter Milano are restanțe de peste 13.000 de euro (mai bine de patru luni de neplată). Motiv pentru care Anna Barranca l-a chemat în instanță pe Samuel, aceasta cerând confiscarea salariului jucătorului.

"Fetița mea are în cameră un poster cu tatăl ei pe care nu a reușit să-l întâlnească, chiar și acum că joacă la Milano și a jucat într-un meci de campionat cu Cagliari din Sardinia. Cel puțin eu vreau banii de la el și s-o duc pe cea mică la Disneyland din Paris. Pentru Samuel, banii sunt un nimic, dar pentru noi sunt vitali. Mai este și ambasador al UNICEF, acest om care nu este atent cu nevoile fiicei sale", a spus indignată Anna Barranca.

Samuel Eto'o este căsătorit din iulie 2007, atunci când a luat-o de nevastă pe marea lui iubire, Georgette. Împreună au trei copii: Etienne, Maelle și Siena, care locuiesc la Paris cu mama lor.

image

foto - Samuel Eto'o și soția, împreuna cu fiica lor, Siena

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net