EXCLUSIV Adi Mutu îşi răsfaţă prietena cu diamante!

Ultima actualizare:

    Cristina a fost surprinsă de  fotoreporterii Click! în urmă cu  două săptămâni, când a petrecut cu  Mutu la o cârciumă din Bucureşti
Cristina a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în urmă cu două săptămâni, când a petrecut cu Mutu la o cârciumă din Bucureşti

Adrian Mutu este un tip galant atunci când vine vorba despre femeile din jurul lui. Aşa s-a întâmplat, spun apropiaţii, şi în cazul Cristinei Bădănoiu, fata pe care Adi o are în preajmă de ceva timp. A impresionat-o cu o excursie la Paris şi cu un cadou cu diamante.

Click! v-a prezentat pe larg în ediţia de ieri cum o domnişoară din high-life-ul bucureştean îi dă târcoale lui Adi Mutu, profitând de faptul că fotbalistul Petrolului este singur în România şi, se pare, separat de soţia sa, Consuelo, care a rămas cu cele două fete în Republica Dominicană. Cristina Bădănoiu, consilier la Senat, este mai mereu în apropierea fotbalistului şi nu-i refuză nicio întâlnire atunci când căpitanul celor de la Ploieşti îi cere.

Adi Mutu îşi face de cap când nevasta e departe

simeon stalpnicul png

Se pare însă, spun prietenii lor, că uneori şi „Briliantul" este galant cu fata. Un astfel de episod s-a consumat în luna decembrie a anului trecut. Adi ar fi profitat din plin de vacanţă şi de faptul că familia îi era la mii de kilometri depărtare şi i-ar fi oferit Cristinei câteva zile de vis într-o destinaţie extrem de romantică: Paris.

Şi ca „pachetul" să fie complet, atacantul ar mai fi făcut o investiţie de câteva mii de euro pentru brunetă: o brăţară cu diamante. Dacă e să ne luăm după „gurile rele" care o prezintă pe Cristina ca o femeie dornică de aventuri doar cu bărbaţi potenţi financiar şi generoşi, se poate spune că Adi este pretendentul perfect.

FOTO/VIDEO EXCLUSIV Ea îi ţine de urât lui Mutu în România?

VIDEO EXCLUSIV Adi Mutu s-a despărţit deja de soţie?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net