EXCLUSIV Aida Parascan: «Primarul Buzăului mănâncă doar dacă-i gătesc eu»

simeon stalpnicul png

În primăvară a câştigat concursul „MasterChef” şi premiul de 50.000 de euro, însă nu a reuşit să-şi împlinească visul de a-şi deschide propriul restaurant. Aida Parascan lucrează într-un local din Buzău, 16 ore pe zi, şi este fericită când oameni importanţi, precum primarul Buzăului, îi spun: „Mâncarea a fost foarte bună. Felicitări”.

Ediţia a doua a concursului culinar „MasterChef" (PRO TV) i-a purtat noroc Aidei Parascan. Buzoianca în vârstă de 32 de ani a venit din Italia pentru a participa la acest show, iar din sutele de înscrişi şi participanţi, ea a fost desemnată câştigătoarea marelui premiu de 50.000 de euro, la sfârşitul lunii mai. Odată cu reuşita asta, Aidei i s-au deschis multe uşi şi mulţi patroni de restaurante şi-au dorit-o în localul lor.

De câteva săptămâni, ea a acceptat propunerea celor de la restaurantul cu specific italienesc, „Insieme", din Galeria Mall Buzău şi e un fel de vedetă a localului. „La 6 septembrie a avut loc deschiderea restaurantului.

Primarul Buzăului,Constantin Boşcodeală,  e dependent de mâncarea gătită de ea

simeon stalpnicul png

Meniul e tipic italian, inclusiv cu pizza, care e pregătită într-un cuptor pe lemne. Lucrez şi câte 16 ore pe zi. Uneori vin şi cu copiii mei. Fiica mea cea mare a început şcoala, iar ceilalţi doi merg deja la grădiniţă. După program, îi iau cu mine la restaurant, căci se întâmplă să nu am cu cine să-i las. Ziua începe la 06.30 şi se termină de multe ori la miezul nopţii", a povestit Aida Parascan, în exclusivitate pentru Click!

Buzoianca face foarte multe sacrificii pentru a le asigura copiilor ei o viaţă bună. Aleargă toată ziua, uneori fiind nevoită să parcurgă sute de kilometri pentru un ingredient special, făină de migdale sau uleiuri esenţiale care se găsesc în alte oraşe decât cel în care locuieşte.

Lucrează chiar şi 16 ore pe zi în bucătăria restaurantului

simeon stalpnicul png

Nu l-a mai văzut pe tatăl copiilor ei de trei luni. „Pe Sebastian nu l-am văzut de când s-a terminat concursul. Vorbim la telefon în fiecare zi", a spus ea.

Totuşi, satisfacţia cea mai mare o are când clientul pleacă mulţumit. Spre exemplu, edilul Buzăului, înainte să meargă la restaurant, se asigură că Aida munceşte în ziua respectivă, căci nu mănâncă dacă nu găteşte ea. „Domnul Constantin Boşcodeală mănâncă doar dacă-i gătesc eu. Îi place foarte mult fileul de vită în crustă de prosciutto şi sos de gorgonzola sau pizza", a mai spus Aida.

simeon stalpnicul png

Câştigătoarea celei de-a două ediţii „MasterChef", în România, Aida Parascan, este mama a trei copii - Gianina (11 ani), Samuele (5 ani) şi Emilia (2 ani). Buzoianca a stat în Italia timp de zece ani şi a lucrat ca ospătar într-un restaurant, sperând la un viitor mai bun.

Tot în Italia l-a cunoscut şi pe iubitul ei în vârstă de 38 de ani, pe Sebastian, care este tatăl Emiliei şi al lui Samuele.

Bărbatul de 38 de ani este proprietarul unui restaurant în Italia, de care se ocupă îndeaproape. Din această cauză, cei doi nu s-au mai văzut de trei luni, de când Aida a câştigat concursul şi a rămas în România pentru a deveni cunoscută în domeniul culinar. Cei doi nu s-au căsătorit, deşi sunt părinţi, pentru că Aida nu consideră că este important acel act.

Aida Parascan, câştigătoarea «MasterChef»: «Viaţa nu e deloc uşoară, trebuie să vrei să o trăieşti şi să arăţi că vrei»

Cum arăta câştigătoarea MasterChef în urmă cu 12 ani

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
accident defileul jiului gj jpg
politia nu treceti
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu