EXCLUSIV Alexandra Stan nu mai vede ┼či nu mai aude bine dup─â b─âtaia primit─â

simeon stalpnicul png

Dup─â ce a fost b─âtut─â m─âr de impresarul ei, Alexandra Stan a r─âmas cu sechele grave. Ea nu mai vede bine cu ochiul drept ┼či are probleme cu auzul. C├ónt─ârea┼úa se afl─â acas─â la p─ârin┼úii ei, ├«n Constan┼úa, care au grij─â de ea.

În acest timp, casa de discuri care are contract cu Alexandra face eforturi să îi salveze acesteia cariera muzicală.

Alexandra Stan mai are mult de tras ├«n urma b─ât─âii zdravene pe care a ├«ncasat-o de la Marcel Prodan, impresarul ┼či, totodat─â, iubitul ei. C├ónt─âre┼úei continu─â s─â i se fac─â investiga┼úii medicale, iar ve┼čtile nu sunt deloc bune. De┼či v├ón─ât─âile de pe fa┼ú─â s-au retras aproape complet, organismul firav al Alexandrei a clacat sub avalan┼ča de lovituri primite ├«n urm─â cu aproximativ trei s─âpt─âm├óni.

"Este ├«nc─â ├«n perioada de recuperare ┼či i se fac investiga┼úii medicale, pentru c─â problemele sunt serioase. Are nevoie de tratamente pe termen lung. Are probleme cu un ochi, cu g├ótul, cu timpanul... Trebuie s─â mai fac─â un set de analize ORL. Lovitura primit─â la ochi are urm─âri serioase, i-a fost afectat nervul optic", ne-a spus avocatul Marius Nad─â.

├Än aceste condi┼úii, Alexandra nu ├«┼či poate relua activitatea artistic─â prea cur├ónd. Dincolo de aceste probleme medicale, exist─â ┼či altele, de natur─â contractual─â, care trebuie clarificate.

Dezv─âluiri din trecutul lui Marcel Prodan. O prieten─â a managerului a povestit c─â b─ârbatul nu era violent

VIDEO Managerul b─ât─âu┼č, audiat de procurori pentru scandalul cu Alexandra Stan

DNA-ul a anun┼úat ce sum─â ar trebui s─â primeasc─â Alexandra Stan de la impresarul b─ât─âu┼č

"Din cauza st─ârii ei de s─ân─âtate, dar ┼či a contractului cu impresarii, concertele ei sunt sistate", ne-a mai declarat ap─âr─âtorul Alexandrei Stan ├«n procesul cu Marcel Prodan.

La mijlocul lunii iunie, Alexandra Stan a fost snopit─â ├«n b─âtaie de impresarul ei, Marcel Prodan. Rela┼úia lor nu era una strict profesional─â, cei doi fiind ┼či iubi┼úi. Totul a plecat de la bani, Alexandra repro┼č├óndu-i lui Prodan c─â de luni de zile nu a mai primit nici un ban de la el, de┼či nu a dus lips─â de concerte.

Enervat de preten┼úiile financiare ale artistei, acesta i-a dat o lec┼úie s-o ┼úin─â minte toat─â via┼úa. A b─âtut-o ├«n studioul de ├«nregistr─âri, unde Alexandra a le┼činat. Dup─â ce ┼či-a revenit, vedeta a plecat ├«mpreun─â cu agresorul spre casa p─ârin┼úilor ei.

Pe drum, spiritele s-au ├«ncins iar, Marcel Prodan aplic├óndu-i a doua rund─â de lovituri crunte ┼či abandon├ónd-o pe ┼čosea.

Alexandra a fost dus─â la spital de un echipaj de la Poli┼úia Rutier─â. Cele mai multe lovituri primite au fost la nivelul fe┼úei, dar ┼či al singurului rinichi pe care t├ón─âra ├«l are.

Avocatul Alexandrei Stan a depus o pl├óngere penal─â la Parchetul Judec─âtoriei Constan┼úa ├«mpotriva managerului ei artistic, Marcel Prodan, pentru ┼čantaj. Marcel Prodan nu a putut fi g─âsit atunci ├«n ciuda c─âut─ârilor f─âcute ┼či de poli┼úie. ├Äntr-un final, la 10 zile de la incident, el s-a prezentat singur la DNA Constan┼úa pentru audieri.

simeon stalpnicul png

Chiar dac─â vor mai trece probabil c├óteva luni bune p├ón─â ce artista se va pune pe picioare, casa de discuri se preocup─â de viitorul ei ├«n plan muzical. Mai-marii casei de discuri urmeaz─â s─â aib─â o ├«nt├ólnire at├ót cu avocatul Alexandrei, c├ót ┼či cu cel al lui Marcel Prodan. Scopul este acela de a ajunge la o ├«n┼úelegere, astfel ├«nc├ót artista s─â poat─â c├ónta ├«n continuare hiturile care i-au adus celebritatea nu doar ├«n Rom├ónia, ci ┼či peste grani┼úe. ├Än perioada ├«n care lucrurile mergeau bine ├«ntre ei, Alexandra le-a cedat celor doi impresari ai s─âi drepturile de autor asupra pieselor la realizarea c─ârora a contribuit sau pe care le-a interpretat.

Se pare c─â Marcel Prodan avea un plan bine pus la punct: s─â o ├«nlocuiasc─â pe solista care a cunoscut succesul interna┼úional. ├Än locul ei ar fi ales o ucraineanc─â blond─â, Kaiia, pe numele ei adev─ârat Alina ┼×leahti┼úkaia.

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg