EXCLUSIV Anamaria Ferentz poate să-şi ia «adio» de la Nick Rădoi. Milionarul a cerut-o de soţie pe iubita lui!

image
Anamaria Ferentz, supărată că Nick Rădoi îşi face reclamă pe spatele ei

Nick Rădoi, milionarul stabilit în America, nu este nici pe departe un bărbat liber, aşa cum s-a crezut până de curând. Zvonurile apărute în presă cum că afaceristul s-ar fi despărţit de Alina Radi au fost risipite chiar de iubita lui. Tânăra de 24 de ani a povestit pentru Click! că a fost cerută de curând în căsătorie, ba mai mult milionarul i-ar fi dăruit şi un preţios inel cu diamante în valoare de peste 10.000 de dolari.

Cântăreaţa de muzică populară, originară din Timişoara, a mărturisit pentru Click! că a avut câteva discuţii mai apinse cu iubitul ei, Nick Rădoi, însă cei doi nu s-au despărţit. Tânăra a recunoscut că Anamaria Ferentz a fost unul dintre motivele pentru care au apărut mici certuri în cuplu, însă nu poate fi vorba despre o despărţire, ci mai degrabă de o separare temporară.

image
Anamaria Ferentz, supărată că Nick Rădoi îşi face reclamă pe spatele ei

Alina Radi a fost nevoită să se întoarcă în România în luna iulie pentru nunta surorii ei, însă abia aşteaptă momentul să ajungă din nou în braţele lui Nick Rădoi ( 50 de ani).

"Înainte să plec în România, Nick m-a cerut în căsătorie şi mi-a pus pe deget un inel chiar în aeroport. Ştiam de bijuterie pentru că am ales-o împreună. Este vorba despre un inel din aur alb cu diamante, inscripţionat cu numele nostru.

Am avut mici certuri, dar acum vorbim zilnic la telefon. Îmi este foarte dor de el şi abia aştept să mă întorc în America, pentru că Nick este un bărbat deosebit şi ştiu că mă iubeşte.

Nu am plecat până acum la el pentru că mi-a expirat viza, nu din alte motive. De împăcat tot o să ne împăcăm. Fie luna viitoare, când eu ajung la New York unde încep un turneu, fie în decembrie. Ştiu sigur că Revelionul ne va prinde împreună", ne-a spus Alina Radi.  

simeon stalpnicul png
Anamaria Ferentz, supărată că Nick Rădoi îşi face reclamă pe spatele ei

Din spusele tinerei, milionarul o aşteaptă în America cu o mare surpriză. Pe lângă inelul cu diamante care l-a costat peste 10.000 de dolari, Nick Rădoi i-ar fi cumpărat alesei sale o altă bijuterie special pentru logodnă ca să marcheze evenimentul aşa cum se cuvine. 

Deşi Anamaria Ferentz a povestit că iubitul Alinei Radi i-a făcut avansuri şi încearcă să-şi facă reclamă pe spatele ei, cântăreaţa de muzică populară nu crede niciun cuvânt.

"Anamaria a fost cea care a încercat să-l cucerească pe Nick. El este un bărbat simplu, chiar dacă are foarte mulţi bani. Nu are nevoie de nicio reclamă. Ea a stat în casa lui, până când i-am spus eu de câteva ori să plece. Anamaria nu are nici măcar o trotinetă cu care să se plimbe!", a adăugat Alina.

Alina Radi şi Nick Rădoi s-au cunoscut la o petrecere în Timişoara, oraşul natal al cântăreţei, şi au devenit iubiţi după ce el a curtat-o intens timp de două luni. Cei doi formează un cuplu de la începutul anului.      

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg