EXCLUSIV! Anca Pandrea, certat─â cu fiul lui Iurie Darie din cauza mo┼čtenirii!

10 februarie 2013
simeon stalpnicul png

La trei luni de la moartea lui Iurie Darie, apele sunt tulburi ├«n familia ├«ndr─âgitului actor! Surse au povestit pentru Click! c─â Anca Pandrea, iubita maestrului, nu mai vorbe┼čte cu fiul acestuia, Ducu Darie. Motivul? Scandal pe mo┼čtenire!

La 9 noiembrie, actorul s-a stins după ce o boală urâtă l-a ţintuit mai bine de jumătate de an pe paturile spitalelor.

Maestrul a l─âsat ├«n urm─â un fiu, o iubit─â care i-a fost al─âturi, la bine ┼či la r─âu, mai bine de 26 de ani ┼či, ├«n special, filmele care l-au consacrat ┼či au f─âcut ferici┼úi milioane de rom├óni.

Opera a fost, de fapt, averea lui Iurie Darie! Totu┼či, a uitat de drepturile de autor, care se ├«ncaseaz─â din fiecare difuzare de material, film, interviuri. Iurie Darie era ├«nscris la asocia┼úia non-profit CREDIDAM, iar anual i-ar reveni ├«n jur de 10.000 de lei, bani care se vireaz─â ├«n trei tran┼če lunare ┼či care sunt colecta┼úi de ORDA (Oficiul Rom├ón al Drepturilor de Autor).

simeon stalpnicul png

Surse din anturajul actri┼úei ne-au povestit c─â Anca Pandrea nu a stat pe g├ónduri ┼či s-a interesat la un avocat despre cum ar putea s─â intre ├«n posesia acestor bani, numai c─â s-a sup─ârat dup─â ce a auzit c─â Ducu este succesorul legal ┼či doar el are acest drept, din cauz─â c─â actri┼úa a tr─âit ├«n concubinaj cu actorul! "Aceste drepturi se ├«ncaseaz─â numai de c─âtre succesorul legal: copiii, p─ârin┼úii, so┼úul supravie┼úuitor etc. Anca Pandrea nefiind nici succesor legal, nici testamentar nu va putea lua niciun ban din drepturile de autor. Deocamdat─â fiul lui Iurie Darie este singurul care va intra ├«n posesia sumei", ne-a spus un apropiat al regizorului. De┼či a fost l─âmurit─â c─â nu va primi nici m─âcar un sfan┼ú de pe urma lui Iura, Anca se g├ónde┼čte s─â fac─â demersurile necesare, dar dup─â poman─â.

┬źS├ómb─ât─â se ├«mplinesc 3 luni de c├ónd a murit Iura. O s─â-i fac toate cele necesare, voi merge ┼či la morm├ónt cu c├óteva cuno┼čtin┼úe ale familiei, apoi vom veni acas─â. Nu am avut timp s─â m─â g├óndesc la drepturile care-i revin lui Iura, dar dup─â acest eveniment o voi face┬╗, ne-a spus Anca Pandrea la sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii trecute.

I-a făcut sâmbătă parastas de 3 luni

ÔÇ×Mi-e dor de Iura, iubirea mea". Asta a spus, printre lacrimi, Anca Pandrea, s├ómb─ât─â, la parastasul de trei luni ┼úinut la cimitirul Sf├ónta Vineri din Capital─â. ÔÇ×S-au f─âcut trei luni de c├ónd copila┼čul meu a plecat s─â se odihneasc─â. Trei luni de c├ónd via┼úa mea m-a p─âr─âsit. Oh, Doamne, c├ót ├«mi e de dor de el", striga, ├«n hohote de pl├óns, Anca Pandrea, la morm├óntului celui care i-a fost iubit, dar ┼či prieten de o via┼ú─â. Fiul actorului, care e plecat din ┼úar─â, nu a fost prezent la parastas, la fel cum nu a venit nici la celelalte comemor─âri f─âcute de Pandrea.

Peste 40 de roluri în filme

Iurie Darie, care a murit la v├órsta de 83 de ani, a jucat ├«n zeci de filme ┼či piese de teatru. ├Än cinematografie a debutat ├«n 1953, ├«n "Nepo╚Ťii gornistului". ├Än anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Dr─âgan pentru a juca ├«n seria "Brigada Diverse", al─âturi de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem R─âdulescu sau Puiu C─âlinescu. A interpretat roluri memorabile ├«n peste 40 de produc╚Ťii cinematografice, printre care "B─âie╚Ťii no╚Ötri" (1959), "S-a furat o bomb─â" (1961), "Vacan╚Ť─â la mare" (1962), "Dragoste la zero grade" (1964), "Atunci i-am condamnat pe to╚Ťi la moarte" (1971), "Fra╚Ťii Jderi" (1974), "Ringul" (1983), "O zi la Bucure╚Öti" (1986), "├Än fiecare zi mi-e dor de tine" (1987), "Z├ómbet de soare" (1987), "Oglinda" (1993), "Punctul zero" (1996), "Triunghiul mor╚Ťii" (1999). ├Än 2004 a jucat ├«n serialul de televiziune "Numai iubirea". La Teatrul de Comedie, a jucat ├«n spectacole de referin╚Ť─â: "Troilus ╚Öi Cressida", "Umbra" ╚Öi multe altele.

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
florin calinescu png
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Primarul Mircea Rusu are interdic┼úie de a-┼či exercita func┼úia foto arhiv─â
adapost caini ziare 0 jpg
crowd 5076714 1920 jpg
FotoJet (7) jpg
foto mare shutterstock 776838916 jpg
youtube jpg