EXCLUSIV! Anda Adam şi Victor Slav s-au certat din cauza banilor?


    "Da, este adevărat! Ne-am despărţit! Mai mult nu  am ce să spun!" Anda Adam
"Da, este adevărat! Ne-am despărţit! Mai mult nu am ce să spun!" Anda Adam

Încă un cuplu de poveste din Pro TV şi-a spus „Adio!"! După şase ani de iubire, Anda Adam (32 de ani) şi Victor Slav (32 de ani) au anunţat, sec, printr-un comunicat, că au decis s-o ia pe căi diferite.

În vreme ce prietenii s-au arătat uimiţi de această ruptură, vecinii lor de bloc au dezvăluit, pentru Click!, că Anda se cam săturase să-l întreţină pe Victor! S-au iubit cu patimă timp de 6 ani, dar povestea a ajuns la final! În weekendul care tocmai s-a încheiat, Victor Slav şi-a luat toate lucrurile din apartamentul situat în Calea Plevnei, în care a locuit cu Anda Adam.

Prezentatorul rubricii "Vremea" de la PRO TV a fost ajutat de un prieten şă-şi care bagajele, în toiul nopţii. Ieri, cei doi au refuzat să facă orice fel de declaraţii pe marginea acestui subiect.

„Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face public", se arată într-un comunicat remis de PRO TV.

Dar se pare că adevăratul motiv al despărţirii este legat de bani, căci Anda era cea care câştiga mai mult din concerte şi acoperea cheltuielile casei. Click! a stat de vorbă, în exclusivitate, cu un vecin, din complexul Orhideea Garden, acolo unde Anda şi Victor au locuit cu chirie.

"Au stat aici multă vreme. Cu Anda am stat de vorbă de câteva ori, e o tipă incredibil de deschisă şi jovială, şi la un moment dat s-a plâns că plătea o chirie enormă, de 800 €. Nu suma în sine era problema, ci faptul că mai mult ea se stresa cu chiria. I-am şi zis că e prea mult, dar mi-a spus că are ea destui bani. Însă am simţit că era nemulţumită că Victor nu contribuia şi el la plata acestei chirii. Apoi, acum câteva luni, mi-a spus că şi-au luat o casă împreună. Nu mi-a spus dacă doar ea a dat banii, sau şi el. Cert e că, de de două luni, de pe la sfârşitul lui august chiar, ea nu a mai venit pe aici, ci doar el. Cred că deja Anda s-a mutat în casa cea nouă, iar băiatul nu-şi mai putea permite să plătească singur 800 €", a declarat, pentru Click!, un vecin, sub protecţia anonimatului.

Pe de altă parte, prietenii celor doi sunt de părere că ruptura era inevitabilă, pentru că de la o vreme relaţia dintre ei devenise oarecum rece. Mihai Mitoşeru spune că Victor era mereu singur. "Eu cred că nu mai exista flacăra pasiunii între ei de mai multă vreme, era inevitabilă despărţirea lor", a declarat Mitoşeru, pentru Click!

Vîntur şi Moga, ruptură după 4 ani de relaţie

În august anul trecut, lumea mondenă avea să primeasă o veste la care puţini s-ar fi aşteptat. Un alt cuplu solid din Pro TV şi-a spus "Adio!" fără resentimente.

simeon stalpnicul png

Este vorba de Marius Moga şi Iulia Vîntur. Cei doi erau împreună de patru ani, dar se pare că relaţia lor era pe butuci de ceva vreme, fiindcă ei îşi petrecuseră vacanţa din acel an separat, Iulia în India, iar Moga în SUA.

"Îl iubesc, îl iubesc prieteneşte pe Marius. Noi am păstrat o relaţie foarte frumoasă", a declarat ulterior Iulia Vîntur.

Cosoi şi Smiley au pus punct după 5 ani

În vara acestui an, mai precis în iunie, Laura Cosoi şi Smiley au decis să se despartă, după o relaţie care a durat peste cinci ani. Cei doi şi-au anunţat ruptura tot printr-un comunicat, nedorind să divulge motivul.

simeon stalpnicul png

"După o relaţie care a durat mai bine de 5 ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au luat de comun acord această decizie, fiind convinşi că aceasta e cea mai bună variantă pentru amândoi", se arăta în comunicatul respectiv. Luna trecută însă, cei doi au fost surprinşi de paparazi ­strângându-se în braţe în plină stradă, însă Smiley a declarat că sunt doar amici.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
cub ioana nastase png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg