EXCLUSIV Annes, hărţuită de un admirator secret

Ultima actualizare:

    Annes
Annes

Chiar dacă este mereu pe scenă şi are sute de admiratori, Annes a simţit pe pielea ei că acest lucru nu este întotdeauna unul bun.

De mai bine de un an, cântăreaţa este hărţuită de un fan, care şi-a făcut un obicei din a-i trimite poezii de dragoste. „La două-trei zile îmi trimite câte o poezie, scrisă special pentru mine. Aş putea lansa un volum şi chiar mă gândesc la asta, pentru că e păcat ca munca lui să se irosească aşa", a mărturisit aceasta. Annes a dezvăluit că, în ciuda faptului că l-a căutat pe autorul versurilor, nu a reuşit nici până acum să dea de urma lui pentru că acesta refuză să-şi decline identitatea.

„După vreo 200 de poezii am devenit curioasă să aflu cine este. Am vrut să ştiu dacă e chiar un poet, dar pe contul lui de Facebook nu are decât o fotografie din natură. Probabil nici numele nu este cel real, aşa că am renunţat", a spus artista. Vedeta a mărturisit însă că de câteva luni a început să primească nişte apeluri telefonice care au cam speriat-o şi este hotărâtă să ia măsuri.

„Din luna martie, mă tot sună un bărbat, cu număr ascuns. Mă întreabă ce fac şi-mi spune că mă visează. Nu-mi dau seama dacă este acelaşi cu cel de pe Internet, dar mă gândesc să contactez compania de telefonie mobilă şi să găsim o soluţie", a declarat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
Bucureștiul VEchi jpg
preot freepik jpg
foto jpg
Nemo Eurovision 2024 jpg
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net