EXCLUSIV! Bahmu, cine iese dimineaţa din casa ta?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce luni de zile a fost văzută numai în compania copiilor ei sau a prietenelor, de curând, în preajma Adrianei Bahmuţeanu şi-a făcut apariţia şi un personaj masculin misterios. Ieri-dimineaţă, cu noaptea-n cap, fotoreporterii Click! au surprins ieşind din casa vedetei un bărbat, despre care vecinii spun că l-au văzut des pe la ea.

Timp de zece ani a avut o viaţă amoroasă zbuciumată alături de afaceristul Silviu Prigoană (49 de ani). Deşi mulţi sperau ca cei doi să se împace, după ce s-au separat neoficial vara trecută, şi să nu ajungă la cel de-al patrulea divorţ, nu s-a întâmplat aşa.

Procesul a mers până la capăt, iar acum fiecare îşi vede de drumul lui. În ultima vreme, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) afişează un aer mult mai relaxat, a slăbit aproape 10 kilograme şi arată extraordinar de bine. Surse din anturajul vedetei presupun că unul dintre motivele care i-au readus Adrianei zâmbetul pe buze este relaţia pe care ar avea-o cu un bărbat pe care l-a cunoscut de curând. În ultima vreme, vedeta a fost văzută din ce în ce mai des alături de un tânăr brunet.

Mai mult, ieri-dimineaţă, în jurul orei 8.00, fotoreporterii Click! l-au surprins părăsind vila vedetei. Ca să nu dea probabil de bănuit, bărbatul şi-a parcat maşina la câteva străzi distanţă de cea unde locuieşte Adriana Bahmuţeanu.

Bărbatul misterios care a ieşit ieri dimineaţă din casa Adrianei şi-a luat toate măsurile de precauţie ca să nu fie văzut

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Vecinii spun că bărbatul este o prezenţă constantă în preajma fostei soţii a lui Silviu Prigoană. De multe ori, el a fost văzut descărcând din maşină baxuri cu apă minerală, sucuri şi pungi cu diverse cumpărături, în special mâncare, pe care le-a dus în casă, semn că este „de-al casei".

Surse Click! l-au identificat pe bărbat ca făcând parte şi din grupul de prieteni alături de care Adriana a petrecut Revelionul la restaurantul "Hanul Drumeţului".

Aceleaşi surse spun că la petrecerea de Anul Nou, cei doi s-au purtat ca doi simpli amici, pupându-se doar pe obraz, la miezul nopţii. Cel mai probabil, între timp, Adriana şi misteriosul bărbat din viaţa ei şi-au reconsiderat sentimentele. Să fie el oare bărbatul cu care Bahmu l-a înlocuit pe Prigoană?

A divorțat de patru ori de Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au cunoscut în anul 2003. Ea era jurnalistă la Realitatea TV, iar el, patronul televiziunii. S-au căsătorit de patru ori și au divorțat de tot atâtea ori. Cel mai lung mariaj al lor a durat trei ani, între 2009 și 2012. Ei au doi copii, Maximus (5 ani) și Eduard (2 ani). Un scandal monstru din vara anului trecut avea să pună capăt celei de-a patra căsnicii.

La începutul lui august, Adriana și-a luat copiii și a părăsit domiciliul conjugal. În septembrie, Prigoană a băgat divorț, iar procesul s-a încheiat pe 23 ianuarie. Copiii au rămas la Adriana şi primesc de la tată câte 500 de euro pensie alimentară.

Al cui este Maybach-ul din curtea lui Prigoană?

"Mă bucur pentru Honorius că şi-a luat Bentley. Eu ştiu că şi Prigoană şi-a luat Maybach. Ce să zic? Eu nu mai spun nimic, dar o să-l judece copiii noştri când vor creşte, că tata mergea cu Maybach şi mama cu Dacia", spunea Adriana Bahmuţeanu, în urmă cu o săptămână.

Din curtea lui Prigoană a ieşit zilele trecute un Maybach superb

simeon stalpnicul png

La câteva zile, fotoreporterii Click! au surprins Maybach-ul în cauză ieşind pe porţile vilei fostului parlamentar. Silviu Prigoană neagă că bolidul de 380.000 de euro ar fi al lui.

„Precizez că nu deţin un asemenea autoturism şi că nu am condus niciodată un asemenea autoturism. Dacă aţi găsit un Maybach parcat în faţa casei mele asta nu înseamnă că-mi aparţine", ne-a precizat omul de afaceri, care a divorţat recent de Adriana Bahmuţeanu. Atunci cui aparţine Maybach-ul parcat în curte la Prigoană (nu în faţa curţii aşa cum preciza afaceristul)? În acte, maşina e deţinută de firma de leasing Toyo Motor Leasing IFN.

image
image
image
image
image
image
image png
Frica de zbor jpg
image png
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
kurt malpass facebook jpg
blocuri vechi 54026100 22374900 webp
image png
foto crucea cu bucatica din crucea lui Iisus la Muzeul de Istorie  2048x970 webp