EXCLUSIV Bălanca: «E Delia în stare să facă show ca mine?»

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan, revoltată că a pierdut emisiunea «Te cunosc de undeva»
Andreea Bălan, revoltată că a pierdut emisiunea «Te cunosc de undeva»

Bătaie pe bani, faimă şi audienţă în showbiz, cu două mari soliste celebre în prim-plan. Schimbările din cel de-al cincilea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva" de la Antena 1 le-a învrăjbit pe Andreea Bălan şi Delia Matache, prima fiind înlocuită la masa juraţilor de cea de-a doua.

Noua grilă a Antenei 1 a încins spiritele în lumea mondenă. Pentru că s-au făcut modificări în formatele mai multor emisiuni, în timp ce multe dintre vedete erau în vacanţele de iarnă, acestea s-au trezit fie promovate, fie puse pe liber. Este şi cazul Andreei Bălan, care a rămas fără scaunul de jurată de la „Te cunosc de undeva", fiind înlocuită cu Delia Matache, jurată şi la „X Factor".

simeon stalpnicul png

„Ambele erau în vacanţă când s-au operat modificările acestea. Delia încă nu s-a întors, este în Asia, pe când Andreea a revenit recent din Caraibe", ne-a povestit o sursă din Antena 1. Numai că la întoarcere, Andreea Bălan avea să afle o veste nu foarte plăcută pentru ea, solista descărcându-şi sufletul reporterilor Click!

„Am fost înlocuită în show-ul de la Antena 1 şi nu ştiu de ce. Am aflat că m-au înlocuit cu Delia. Ce să caute ea acolo? E Delia în stare să facă show ca mine? Nu a fost în stare să ridice audienţele la «X Factor» şi vrea să o facă acum? Eu m-am dus de plăcere, bani am luat doar cât primeam pentru un concert (n.r. 3.000 de euro pe emisiune). Sper să aflu şi eu motivele pentru care am fost înlocuită. Am destule oferte ca să revin cu un nou show de televiziune", ne-a povestit Andreea, revoltată.

Contactată de Click!, Delia nu a vrut să comenteze afirmaţiile Andreei, mai ales că nu sunt foarte bune prietene. Miza de a fi jurat la „Te cunosc de undeva" este foarte mare printre artişti, pentru că onorariul nu e deloc de neglijat. În patru sezoane, cu 12 ediţii, Andreea Bălan a strâns aproximativ 144.000 de euro.

După cum Click! anunţa în exclusivitate, juriul de la „Te cunosc de undeva" a suferit modificări majore pentru noua ediţie. Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Aurelian Temişan au fost schimbaţi cu Pepe, Delia şi Monica Anghel. Singurul care a rămas din formula iniţială este actorul Andrei Aradits. Şi galeria de concurenţi a fost schimbată, iar dintre cei noi îi amintim pe Andreea Bănică, Elena Ionescu (Mandinga), Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruţ (Deepcentral), Florin Ristei şi Alex Maţaev.

Andreea s-a distrat în Caraibe

simeon stalpnicul png

Andreea Bălan a fugit şi ea două săptămâni în Caraibe alături de câţiva prieteni foarte buni. Chiar dacă nu a fost şi Keo, iubitul ei oficial, solista s-a distrat cu câteva dintre dansatoarele ei, dar şi cu impresarul Florin Nedelcu şi fetele de la Like Chocolate. După un an plin, solista şi-a dorit să se relaxeze la mare, la soare, într-un loc exotic, dar iată că la revenirea din acel Paradis a primit o veste proastă pentru cariera ei în televiziune: ea nu va mai face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva", la Antena 1.

simeon stalpnicul png

După ce s-a încheiat emisiunea „X Factor", Delia şi-a luat vacanţă şi a plecat cu soţul ei în Asia, unde ar fi trebuit să stea o lună. Pentru că s-a luat decizia înlocuirii Andreei Bălan şi pentru că filmările vor începe pe 5 februarie, aceasta trebuie să-şi scurteze vacanţa şi să se întoarcă mai devreme cu o săptămână din concediu. Acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare şi Delia va fi nevoită să filmeze cam toată săptămâna pentru show. Ea ar putea încasa 2.500 de euro pentru o singură emisiune, tariful ei pe un concert.

Citeşte şi: 

EXCLUSIV Au sărăcit? Anda Adam şi Andreea Bălan au luat bani la un concert caritabil

FOTO Andreea Bălan arată super sexy, la călcat de cămăşi

EXCLUSIV! Andreea Bălan a scos 150.000 € de la «Te cunosc de undeva!»

Pepe devine jurat la «Te cunosc de undeva!»

Delia Matache i-a «suflat» X- Factor Paulei Seling!

image
image
image
image
image
image
case pestera china captura video jpg
Bomboane Ferrero Rocher FOTO doctorcasado.es
sighisoara jpg
marie curie captura video jpg
vis jpg
TRANSPLANT INIMA ARTIFICIALA jpg
bani freepik jpg
image
actualitate.net