EXCLUSIV! Bianca, dorită de două televiziuni - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lui Arpad Paszkany îi plac femeile frumoase. Şi, obligatoriu, mult mai tinere. Patronul de la CFR a pus acum ochii pe Bianca Drăguşanu, iubita mijlocaşului de la Universitatea Cluj. Nu vrea să o aducă în patul lui, ci la televiziunea pe care o deţine şi pe care a lansat-o de Valentine's Day.

Milionarul de la Cluj, Arpad Paszkany, a investit şi în presă. Şi nu s-a limitat la doar un singur produs, ci şi-a construit un adevărat imperiu media, care l-a costat peste trei milioane de euro.

simeon stalpnicul png

Patronul de la CFR deţine în prezent două televiziuni (NCN şi Transilvania Live), un ziar local (Servus Cluj), un săptămânal (Mesagerul de Cluj) şi un site (citynews.ro).

Pentru că vrea să dea lovitura pe piaţa media, Arpi intenţionează să-şi aducă oameni cu puternică vizibilitate în showbizul românesc, dar şi în lumea politică şi cea a sportului.

Aşa se face că printre cei vizaţi pentru un contract la Transilvania Live, cel mai ambiţios proiect al lui Arpad Paszkany, este Bianca Drăguşanu, iubita mijlocaşului de la Universitatea Cluj, Adrian Cristea.

Fostei asistente de la "Un show păcătos" i se pregăteşte un contract extrem de avantajos şi un post de moderator al unei emisiuni mondene.

Bianca, aflată încă sub contract cu Antena 1, n-a dorit să facă nici un comentariu în privinţa discuţiilor cu cei de la televiziunea din Cluj.

Ofertă de la Kanal D

De când a plecat de la Un Show Păcătos, Bianca Drăguşanu a fost bombardată cu oferte. Pe lângă propunerea de a face parte din echipa televiziunii Transilvania Live, patronată de Arpad Paszkany, iubita lui Cristea a primit o ofertă de nerefuzat şi de la o televiziune din Capitală.

Potrivit unor surse apropiate roşcatei, Bianca urmează să semneze un contract, iar funcţia pe care o va avea nu va fi de asistentă. Ea a primit rolul de co-prezentator într-o emisiune de la Kanal D.

Arpi vrea meciurile din Liga I

Omul cu banii din Gruia are gânduri mari cu televiziunea Transilvania Live.

Acum, postul lui Paszkany emite local, însă din martie emisiunile vor fi văzute pe întreg teritoriul ţării, având deja acordul Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Arpi intenţionează să participe şi la licitaţia drepturilor tv ale meciurilor din prima ligă, în sezonul 2014-2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 05 27 la 13 07 21 png
Caravaggio Ecce Homo  jpg
vreme furtuna png
image png
banner soție Iosif Rotariu png
stefan birtalan jpg
macara iasi jpg
nicoleta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net