EXCLUSIV Bianca Drăguşanu şi-a vândut hainele de firmă cu 15.000 €

Odată cu schimbarea numelui şi a statutului civil, Bianca Drăguşanu şi-a făcut curat şi în graderobă. Astfel, roşcata a renunţat la multe poşete, rochii şi pantofi de firmă, cumpărate de ea sau dăruite de foştii iubiţi, pentru că nu le mai consideră interesante pentru o femeie măritată sau din cauza situaţiei finaciare.

E drept că salariul de 2.000 de euro ca prezentator al rubricii „Vremea", de la PRO TV, al soţului Victor Slav nu-i mai permite achiziţionarea lucrurilor exorbitante, cum se întâmpla odinioară, însă, pentru că a ales cu inima, Bianca a renunţat la fiţe şi la ţoale scumpe.

Potrivit unor surse Click!, săptămâna trecută, vedeta a dus la vânzare haine în valoare de 15.000 de euro, pe care le-a dus la un magazin second hand cu haine de lux, acolo unde îşi mai vând haine vedete precum Gina Pistol sau Monica Gabor.

Astfel, arti­colele de îmbrăcăminte sunt vândute la jumătate din preţul iniţial, iar Bianca Drăguşanu poate să facă altceva cu banii recuperaţi. În luna martie, vedeta a mai dus la acelaşi magazin o parte din haine.

Bianca a clacat cu doar 3 zile înainte de nuntă: « Trăim ce putem, mai puţin ce ne dorim...»

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
1 zid jpg
Nord Stream FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg