EXCLUSIV! Bianca, nici fund în pantaloni nu mai ai! A ajuns ca o scândură - FOTO

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Din frumoasa roşcată se pare că au rămas doar silicoanele, iar formele apetisante ale Biancăi Drăguşanu au devenit istorie! Prezentă la un eveniment monden, iubita lui Adrian Cristea şi-a făcut apariţia într-o ţinută foarte simplă, care îi scotea în evidenţă corpul mult prea slab.

Bianca Drăguşanu ne-a declarat că acum are grijă să mănânce regulat, ea spunând că nu omite niciuna dintre cele trei mese pe zi. Mai mult de-atât, roşcata susţine că îşi face somnul de frumuseţe, ea mai pune capul pe pernă chiar şi în timpul zilei, spune ea.

Cu toate astea, silueta divei e de speriat! Bianca Drăguşanu a ajuns o mână de om, ea arătând pe zi ce trece tot mai slabă. Dacă în trecut era cunoscută pentru formele voluptoase, în prezent fosta asistentă a lui Capatos este piele şi os!

Vineri seara, vedeta a fost prezentă la un eveniment monden în clubul Princes din Capitală, iar pentru această ocazie Bianca a purtat o pereche de pantaloni negri, mulaţi, şi o bluză albă fără mâneci. Vestimentaţia i-a lăsat la vedere picioarele mult prea slabe, dar şi fundul plat.

simeon stalpnicul png

E un proverb popular: «Baba suferă la frumuseţe!» Asta s-a întâmplat şi cu vedeta! În urmă cu un an, Bianca s-a încăpăţânat să slăbească, fapt ce s-a şi întâmplat, însă nu fără probleme. Nu de puţine ori roşcata a leşinat din cauza lipsei de calciu, ea ajungând chiar şi la perfuzii.

«Încerc să mă hrănesc cum trebuie. Nu mai leşin, am scăpat de asta, dorm 8 ore pe noapte, uneori dorm şi ziua», ne-a spus vedetaa.

Iubita fotbalistului de la U Cluj realizează că e mult prea slabă, ea recunoscând că are prea puţine kilograme pentru înălţimea ei: «Uită-te la mine, am ajuns o mână de om. Am 1.82 şi 52 de kilograme. Am fost foarte grasă, ştie toată lumea, nu mai e un secret!», ne-a mai declarat Bianca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
mancare de tip fast food jpg
atena pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net