EXCLUSIV Bianca şi Victor nu mai au naşi la nuntă! Reacţia lui Zsolt Csergo şi a Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo jpeg
Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu îi pot avea drept naşi la nuntă pe Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo. Vestea a venit la doar câteva zile înainte de cununia religioasă. Zsolt a confirmat pentru Click! informaţia şi a oferit detalii.

Mai întâi, Nicoleta Luciu a vorbit despre motivul pentru care ea şi soţul ei nu pot onora cererea Biancăi şi a lui Victor de a le fi naşi. “Am aflat că dupa legile ortodoxe un cuplu catolic nu are cum să cunune un cuplu ortodox.

Toata lumea a  fost entuziasmată cu pregătirea nuntii, încât nimeni nu s-a gandit la acest detaliu. Prin urmare, eu şi Zsolt nu-i vom mai putea cununa pe Bianca şi Victor Slav, dar în sufletul nostru vor rămâne finii noştri şi noi asa îi vom considera”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit Acasatv.ro.

"Eu sunt catolic, Nicoleta e ortodoxă"

Contactat de Click!, Zsolt Csergo a declarat: "Nu ştiam de această regulă (ca finii şi naşii să fie de aceeaşi confesiune - n.r.) atunci când am stabilit să le fim naşi Biancăi şi lui Victor. Abia aseară Nicoleta mi-a spus. Nicoleta este ortodoxă, iar eu şi copiii suntem catolici. Vom participa la nuntă, dar în calitate de invitaţi".

Iniţial, Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo trebuiau să îi cunune pe Bianca şi Victor Slav. Anunţul a fost făcut în luna mai a acestui an. La cununia civilă din data de 6 septembrie, Nicoleta şi Zsolt au fost prezenţi în calitate de naşi şi au atras toate privirile.

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo la cununia Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav jpeg
Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo la cununia Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo s-au căsătorit în aprilie 2012, după mai mulţi ani de relaţie. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav ar fi fost prima pereche de fini ai celor doi.

simeon stalpnicul png
Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo
cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
edi iordanescu selectioner jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg