EXCLUSIV Bianca şi Victor şi-au programat două luni de miere

11 iunie 2013
simeon stalpnicul png

S-au văzut, s-au plăcut, iar la toamnă se iau cu acte în regulă. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se căsătoresc la începutul lunii octombrie, când vor împlini zece luni de relaţie. Roşcata deja şi-a cumpărat pantofii şi lenjeria pentru ziua cea mare şi a stabilit împreună cu prezentatorul meteo de la PRO TV că vor pleca în două luni de miere.

S-au cunoscut în decembrie 2012, pe platourile emisiunii „Dansez pentru tine", la repetiţiile pentru un număr de striptease difuzat de Revelion. De atunci, au rămas împreună. Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (32 de ani) se iubesc nebuneşte şi, după şapte luni de relaţie, stabilesc detaliile pentru nunta despre care se spune că va fi evenimentul anului.

După ce şi-au ales naşii, un cuplu din Deva şi pe Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo, cei doi au programat nunta în toamnă, mai exact la 5 octombrie, în complexul Ambasad'Or, din Otopeni. Sexoasa roşcată şi-a dorit foarte mult ca evenimentul să aibă loc în aer liber. Încă nu ştiu sigur dacă se vor cununa la primăria din sectorul 2, cel de care aparţine vedeta, sau la cea din sectorul 3, unde locuieşte prezentatorul meteo de la PRO TV, însă cert este un singur lucru: cununia civilă şi cea religioasă vor avea loc în zile diferite.

Deşi mai sunt trei luni şi jumătate până la nuntă, Bianca a făcut cumpărături pentru ziua în care se va căsători şi a fixat şi luna de miere. Vacanţa pe care au petrecut-o de curând în Turcia, alături de naşii din Deva, a fost un prilej bun, întrucât iubita lui Slav şi-a cumpărat patru perechi de pantofi, pe care a cheltuit 4.500 de euro, lenjerie intimă de la Victoria's Secret, cu sutien şi bikini de culoare alb ivoire, jartiera fiind alb-albastră.

Victor şi Bianca nu vor avea o lună de miere, ci două, astfel că imediat după nuntă vor pleca în America, iar pe cea de-a doua au hotărât să o facă la iarnă, într-o zonă exotică. Viitoarea nevastă a lui Slav a ales SUA nu doar pentru a se distra, dar şi pentru a-şi rezolva o problemă pe care o are la piciorul stâng.

În ceea ce priveşte rochia de mireasă, acesta e detaliul pe care Bianca l-a gândit şi l-a pregătit din timp. „Bianca vrea neapărat două ţinute în ziua nunţii ei. Îşi doreşte o rochie clasică, foarte simplă, şi alta în formă de sirenă, cu voal de cinci metri", ne-a spus o sursă din anturajul celor doi viitori miri.

Se fac pariuri pe destinaţia de vacanţă a celor doi

Locul în care Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi vor petrece luna de miere a devenit un subiect disputat nu doar în lumea mondenă, ci şi de publicul de rând. Astfel, o cunoscută casă de pariuri - StanleyBet - oferă posibilitatea amatorilor de a paria pe destinaţia în care cele două vedete vor pleca imediat după nuntă. Sunt păreri potrivit cărora cei doi ar putea pleca şi în Republica Dominicană.

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo îi vor cununa pe cei doi îndrăgostiţi

Pe Victor Slav, Nicoleta Luciu îl ştia de când lucra ca model, iar cu Bianca Drăguşanu s-a cunoscut pe platourile emisiunii „Dansez pentru tine" şi au rămas prietene. Mai mult, bruneta şi Zsolt Csergo au hotărât ca în cea mai importantă zi a lor să-i conducă la altar, în calitate de naşi. Astfel, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt prima pereche de fini ai Nicoletei şi ai lui Zsolt, iar cadoul lor de nuntă va fi o vacanţă în Croaţia, de două săptămâni.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png