EXCLUSIV! Brancu dă 4.000 € ca să-i nască soţia la Viena

image
Maria Marinescu

Cristi Brancu şi Oana Turcu vor deveni părinţi pe 1 august, când viitoarea mămică este programată la cezariană. Speriaţi de nenorocirile din maternităţile noastre, soţii Brancu au decis ca băieţelul lor să se nască în unul dintre cele mai bune spitale private din lume, Döbling, din Viena.

Oana a vrut iniţial să nască în ţară, mai ales că a fost mulţumită de doctoriţa care i-a supravegheat nouă luni sarcina, însă, pe ultima sută de metri, a ales o clinică din Viena.

Oana şi Cristi au ajuns vineri pe Aeroportul din Viena

simeon stalpnicul png

Aşadar, săptămâna trecută, Oana şi soţul ei, Cristi Brancu, au bătut la uşa celebrului profesor Dr. Christian Keinz, de la clinica privată Döbling, din Viena, care a programat-o pentru cezariană, pe data de 1 august: „Trebuie să-i mulţumim doamnei doctor Cezara Bucur, cea care a avut grijă de Oana la Bucureşti. Dacă aş putea, aş aduce-o pe Cezara aici, ar fi fost ideal, pentru că la noi există medici minunaţi, dar o infrastructură inadecvată valorii lor. În plus, nu este scump, plătim 4.000 de euro pentru operaţie şi pentru spitalizare, adică tot ca în România. Doctorul Keinz mi-a făcut deja programare la gimnastică prenatală", ne-a povestit Cristi în exclusivitate.

Dar, pentru că Oana nu mai are voie să călătorească nici cu avionul şi nici cu maşina, soţii Brancu au închiriat un cochet apartament în Viena: „Am găsit un apartament adorabil, într-o casă cu rezonanţă istorică, lângă casa lui Beethoven, într-o zonă verde", se mândreşte viitorul tătic.

Soţii Brancu au vizitat câteva obiective turistice

simeon stalpnicul png

Cum încă nu este în vacanţă cu emisiunea „Agentul VIP", de la Antena 2, Cristi Brancu va fi nevoit să facă naveta Bucureşti-Viena, destul de des.

Şi ele au născut tot acolo

Ştirista Dana Războiu a născut cel de-al doilea copil, în urmă cu doi ani, la acelaşi spital din Viena.

simeon stalpnicul png

Vedeta a fost asistată de soţul ei, omul de afaceri Bogdan Enoiu, cel care s-a străduit să-i aranjeze şi să-i asigure condiţiile cele mai bune pentru naşterea micuţului Mark.

Ca şi Dana Războiu, şi Maria Marinescu a optat pentru Spitalul Döbling, astfel că, la sfârşitul anului trecut, designerul a adus pe lume un băieţel care a primit nota 10 la naştere.

simeon stalpnicul png
Maria Marinescu

Citeşte şi:

Oana şi Cristi Brancu aşteaptă un copil

Soţii Brancu se iubesc ca-n prima zi! Uite secretul relaţiei lor!

Cristi Brancu şi Oana Turcu: «Fericirea ne cuprinde tot timpul»

Cristi Brancu prinde tot mai mult curaj la gătit

Cristian Brancu: «La ecograf, bebele se scarpină în nas!»

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
BeFunky collage (22) jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
laura jijie foto cosmin zamfirache (1) jpg
Neagu
image
image
image
image
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg