EXCLUSIV Ce a păţit după ce a mâncat o lună numai fast-food! Mărturisirile unui jurnalist Click!


    Bogdan Nicolai
Bogdan Nicolai

Jurnalistul Click! Bogdan Nicolai a mărturisit că în urmă cu mai mulţi ani a făcut un experiment pentru a vedea ce se întâmplă dacă timp de mai multe zile mănânci numai de la fast-food. Jurnalistul a precizat că la doar trei zile după începerea experimentului au început să apară şi reacţiile.

Invitat în platoul emisiunii Click! pentru a vorbi despre Arnold Schwarzenegger, care a spus că mănâncă un sandwich de 80.000 de calorii, acesta a mărturisit că el însuşi a făcut un experiment. Jurnalistul a precizat că timp de o lună a mâncat numai de la fast-food şi că efectele adverse au început să apară numai după trei zile. Acesta a mai spus că în afara analizelor care au fost proaste şi că kilogramele au luat-o razna.

"Am mâncat o lună doar de la fast-food. Prima zi a fost OK, a doua la fel, apoi m-am împreitenit cu „tronul". La sfârşitul experimentului, m-am ales cu nişte colăcei. În timpul experimentului m-am îngrăşat 5-6 kg. La sfârşitul experimentului a explodat totul pentru că am început să mănânc mâncăruri din bucătăria tradiţională pe care nu le consumam înainte", a declarat jurnalistul Bogdan Nicolai la emisiunea Click!.

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg