EXCLUSIV Ce invitat surpriză de peste Ocean are Bianca Drăguşanu la nuntă

image
Alna Radi

S-au întâlnit o singură dată în viaţă, dar au ţinut legătura prin mesaje şi au devenit prietene bune. Bianca Drăguşanu a invitat-o la nunta ei pe iubita milionarului român stabilit în America, Nick Rădoi. Este vorba despre cântăreaţa de muzică populară, Alina Radi. Tânăra de 24 de ani a acceptat cu mare bucurie invitaţia, ba mai mult a povestit pentru Clcik! că are emoţii mari de când a aflat că este pe lista de onoare.   

Originară din Timişoara, Alina Radi, duce o viaţă de prinţesă în America, acolo unde trăieşte iubitul ei, milionarul cu lipici la vedete, Nick Rădoi. Deşi se află de câteva luni în ţară, unde a venit pentru că are de onorat câteva invitaţii la nunţi de la care nu putea lipsi, Alina ţine legătura zilnic cu omul de afaceri de care s-a îndrăgostit în urmă cu opt luni.

Alina Radi şi iubitul ei, Nick Rădoi

image
Alna Radi

"Sunt în România din luna iulie. Atunci s-a căsătorit sora mea şi nu am vrut să ratez acest moment din viaţa ei. Cu Bianca m-am întâlnit o singură dată, când a venit la Timişoara, dar am vorbit foarte mult pe Facebook şi ne-am împrietenit.

Îmi este foarte dragă şi m-a bucurat enorm când m-a întrebat dacă vreau să vin la nunta ei. Am acceptat fără să stau pe gânduri", ne-a povestit cântăreaţa de 24 de ani.

Alina şi sora ei

simeon stalpnicul png
Alna Radi

Pentru că a fost inclusă pe lista invitaţilor la nunta anului, frumoasa bănăţeancă a mărturisit pentru Click! că are emoţii mai mari ca la un examen. Ea şi-a scos din dulap o rochie clasică neagră, midi, semnată Dolce&Gabbana, cu care speră să se încadreze în peisajul de basm de la localul de lux unde se va ţine petrecerea.

"Voi purta o ţinută de culoare neagră, pentru că am luat câteva kilogarme în plus de când am venit în România şi cred că este cea mai bună alegere în situaţia mea. Am pregătit alte două rochii în care să mă schimb, dacă voi simţi nevoia", a adăugat Alina Radi.

Cum iubitul ei a rămas în America, Alina va merge la nunta Biancăi cu Victor Slav însoţită doar de sora ei, proaspăt intrată şi ea în rândul femeilor măritate. Cele două vor veni de la Timişoara la Bucureşti în ziua evenimentului şi vor participa doar la petrecerea de la restaurant.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg