EXCLUSIV Ce invitat surpriză de peste Ocean are Bianca Drăguşanu la nuntă

Ultima actualizare:
Alna Radi
Alna Radi

S-au întâlnit o singură dată în viaţă, dar au ţinut legătura prin mesaje şi au devenit prietene bune. Bianca Drăguşanu a invitat-o la nunta ei pe iubita milionarului român stabilit în America, Nick Rădoi. Este vorba despre cântăreaţa de muzică populară, Alina Radi. Tânăra de 24 de ani a acceptat cu mare bucurie invitaţia, ba mai mult a povestit pentru Clcik! că are emoţii mari de când a aflat că este pe lista de onoare.   

Originară din Timişoara, Alina Radi, duce o viaţă de prinţesă în America, acolo unde trăieşte iubitul ei, milionarul cu lipici la vedete, Nick Rădoi. Deşi se află de câteva luni în ţară, unde a venit pentru că are de onorat câteva invitaţii la nunţi de la care nu putea lipsi, Alina ţine legătura zilnic cu omul de afaceri de care s-a îndrăgostit în urmă cu opt luni.

Alina Radi şi iubitul ei, Nick Rădoi

Alna Radi
Alna Radi

"Sunt în România din luna iulie. Atunci s-a căsătorit sora mea şi nu am vrut să ratez acest moment din viaţa ei. Cu Bianca m-am întâlnit o singură dată, când a venit la Timişoara, dar am vorbit foarte mult pe Facebook şi ne-am împrietenit.

Îmi este foarte dragă şi m-a bucurat enorm când m-a întrebat dacă vreau să vin la nunta ei. Am acceptat fără să stau pe gânduri", ne-a povestit cântăreaţa de 24 de ani.

Alina şi sora ei


    Alna Radi
Alna Radi

Pentru că a fost inclusă pe lista invitaţilor la nunta anului, frumoasa bănăţeancă a mărturisit pentru Click! că are emoţii mai mari ca la un examen. Ea şi-a scos din dulap o rochie clasică neagră, midi, semnată Dolce&Gabbana, cu care speră să se încadreze în peisajul de basm de la localul de lux unde se va ţine petrecerea.

"Voi purta o ţinută de culoare neagră, pentru că am luat câteva kilogarme în plus de când am venit în România şi cred că este cea mai bună alegere în situaţia mea. Am pregătit alte două rochii în care să mă schimb, dacă voi simţi nevoia", a adăugat Alina Radi.

Cum iubitul ei a rămas în America, Alina va merge la nunta Biancăi cu Victor Slav însoţită doar de sora ei, proaspăt intrată şi ea în rândul femeilor măritate. Cele două vor veni de la Timişoara la Bucureşti în ziua evenimentului şi vor participa doar la petrecerea de la restaurant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net