EXCLUSIV! Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 €

simeon stalpnicul png

Şi-a iubit fiica şi nepoata ca pe ochii din cap şi va avea grijă de ele şi după moarte! Mama Danielei Györfi, care s-a stins din viaţă duminica trecută, i-a lăsat cântăreţei o avere frumoasă:  4 apartamente în Bucureşti, a căror valoare se ridică la aproape 250.000 de euro.

A ştiut că va muri, însă a avut grijă ca tot ce a agonisit în viaţa ei să-i lase fiicei. Drept răsplată pentru cei 33 de ani în care Daniela Györfi a făcut un sacrificiu de care poate nu toţi copiii sunt în stare, chiar dacă este vorba de îngrijirea propriului părinte, Anica Diţa i-a lăsat o moştenire frumoasă acesteia.

Majoritatea s-ar fi aşteptat ca agoniseala unei femei ţintuite la pat să fie modestă, însă lucrurile nu stau aşa, căci mama vedetei a fost proprietara a 4 apartamente cu câte două camere, toate plasate în Bucureşti. Imobilele sunt situate într-un bloc din zona Baba Novac, în sectorul 3 şi raportat la preţul pieţei fiecare dintre ele valorează între 50.000 şi 60.000 €.

Acesta este blocul din sectorul 3 unde mama Danielei avea cele 4 apartamente

simeon stalpnicul png

Într-unul dintre apartamente locuieşte Daniela împreună cu George Tal şi fetiţa lor, iar celelalte trei sunt închiriate de ani buni, iar chiria se ridică undeva la 300 € pe lună, per apartament. Poate mulţi se întreabă cum a făcut Anica Diţa această avere. Apropiaţii familiei ne-au spus că, în urmă cu circa 15 ani, femeia a moştenit de la mama ei un teren cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, în Capitală.

L-a vândut, apoi şi-a cumpărat o locuinţă, apoi alte trei. Întrucât Daniela Györfi a fost singurul copil, ea nemaiavând fraţi sau surori, aceasta a fost şi unicul moştenitor, astfel că toată averea dobândită de Anica Diţa până la cei 62 de ani a fost transferată printr-un act de donaţie făcut încă din timpul vieţii. „Mama i-a lăsat moştenirea Danielei, aşa cum era şi normal. Este fata ei, a avut grijă de ea şi dacă nu a avut fraţi e normal ca bunurile să-i rămână ei. Cele 4 apartamente din bucureşti au fost cumpărate de soacra mea în timp", a declarat George Tal pentru Click!

Anica a murit după 33 de ani de luptă cu paralizia

Anica Diţă s-a stins la vârsta de 62 de ani, după 33 de ani de luptă cu paralizia, dar şi cu boli precum diabetul sau cancerul pulmonar, care au apărut pe parcurs. În urmă cu o săptămână, mama Danielei Györfi a fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală, din cauza complicaţiilor, iar duminică la ora 6.00 aceasta a decedat.

Daniela a plâns non-stop la înmormântarea mamei

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa i-a respectat dorinţa de a o înmormânta la Cimitirul Bellu, aşa că a achiziţionat cu ceva timp în urmă un loc de veci, pe care a cheltuit 10.000 de euro. Singura persoană din familie, poate şi cea mai dragă, anume Maria, nu ştie că bunica ei a murit, iar solista a refuzat să o aducă la înmormântare pentru a nu-i provoca traume. De când s-a stins, mama Danielei este strigată, prin casă, de nepoţica ei: „Buni, buni, când vii acasă?"

Fetiţa Danielei Györfi: Buni, când vii acasă?

De ce nu a participat tatăl Danielei Gyorfi la înmormântarea fostei soţii

FOTO A murit mama Danielei Gyorfi! Femeia suferea de cancer la plămâni

Daniela Gyorfi nu se opreşte din plâns de la moartea mamei: «I-am spus să nu mă părăsească»

Daniela Gyorfi: «Medicii nu mi-au spus că mama are cancer»

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
andreea esca si alexia eram
proteste   profimedia 0727331327 jpg
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
image
image
image
image
1 cum sa te pregatesti de toamna jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Sistem HIMARS FOTO Profimedia
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg