EXCLUSIV De când s-a aflat că are o amantă, Nelu Ploieşteanu nu a mai fost nici la muncă. Sfatul lui George Stanca

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandalul în care este implicat Nelu Ploieşteanu, de când s-a aflat că are o amantă de mai bine de 13 ani, l-a afectat serios pe artist. Şi în plan personal, dar şi în carieră.

De când toata lumea a aflat că are o amantă, Nelu Ploieşteanu nu a mai cântat la localul unde, de obicei, urcă pe scenă aproape în fiecare seară. Lăutarul a mai venit în respectivul local doar o dată în ultima săptămână, dar nu pentru a cânta.

Potrivit emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 22:30, pe Prima TV, Nelu pare foarte afectat de tot ce se întâmplă în familia lui zilele acestea, motiv pentru care nu a mai vrut să audă nici de banii pe care îi ia pentru a cânta de marţi până sâmbătă la un restaurant.

Jurnalistul şi publicistul George Stanca e de părere că artistul ar face bine dacă s-ar retrage din lumina reflectoarelor pentru o perioadă, până când lumea va uita de tot scandalul.

simeon stalpnicul png

"Eu îl ştiu de mic, de pe vremea când cânta la Sarpele Roşu. Eu cred că cel mai bun lucru ar fi să uite amândoi. Nelu, ca şi alţii, având tot felul de fete in jurul lor, le dă inima ghes. În mediul ăsta toxic se poate accepta o aventură scurtă.

El dovedeşte oarecare bun simt. Dispare puţin până uită lumea scandalul. Mă gândeam că scandalul pe care l-a avut Keşeru cum ar fi fost să nu vină la ultimul meci ... El şi-a văzut de viaţă. Pe stadion poţi să strigi "Băi, curvarule", pe scenă nu. Face bine, trebuie să stea departe, să uite lumea. Inima lui nu înseamnă relaţia aceea, ci soţia lui, cu care are cinci copii"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net